17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το HackCyprus επιστρέφει: Πενθήμερο φεστιβάλ τεχνολογίας στην Κύπρο!

    Πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε νέες προσπάθειες που αφορούν την τεχνολογία, την εκπαίδευση και τις startups, να αναδύονται από ελληνικούς οργανισμούς και φυσικά η Κύπρος δε θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτές τις προσπάθειες, μάλιστα πρωτοπορεί.

    hackcyprus1

    Μετά την επιτυχία και του περυσινού Hackathon, το HackCyprus ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και σε συνεργασία με το CypriotEnterpriseLink, προγραμμάτισε ένα πενθήμερο φεστιβάλ με επίκεντρο την τεχνολογία. Το Hackathon φυσικά και περιλαμβάνεται σε αυτήν, με 30+ ώρες ζωντανών επιδείξεων, όμως οι συμμετέχοντες θα έχουν πολλά ακόμα να απολαύσουν.

    Το YouthDay είναι αφιερωμένο στους μικρούς, εκκολαπτόμενους τεχνολόγους 13-19 ετών που θα έχουν ευκαιρία να μάθουν αλλά και να μας δείξουν τις ιδέες και τις δυνατότητές τους, ενώ   στο InsightsConference, η μέρα θα είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες ομιλίες που αφορούν τον κόσμο των startups, αλλά και workshops με πολλαπλά θέματα.

    Η Κύπρος έχει δείξει σημαντικές τάσεις εξέλιξης τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της τεχνολογίες και των startups, έτσι το φετινό φεστιβάλ θα αποτελέσει ακόμα μια επιβεβαίωση των παραπάνω και θα συγκεντρώσει φερέλπιδες νέους αλλά και έμπειρους enterpreuners από όλο τον κόσμο. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου.

    hackcyprus3

    Το CypriotEnterpriseLink και το HackCyprus επιστρέφουν δυναμικά στα τεχνολογικά δρώμενα της Κύπρου με τη διοργάνωση όχι μόνο του δεύτερου Hackathon, αλλά ενός πενθήμερου φεστιβάλ τεχνολογίας με πολλαπλά events σε Λεμεσό και Λευκωσία.

    Η Cytamobile–Vodafone, πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας και σταθερός υποστηρικτής της καινοτομίας, πίστεψε στο όραμα του CypriotEnterpriseLink και του HackCyprus, και στηρίζει τη διοργάνωση ως Μέγας Χορηγός.

    Το YouthDay καθώς και το Hackathon είναι ήδη soldout ενώ η προπώληση των εισιτηρίων του InsightsConference έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου. Εθελοντές, διοργανωτές, υποστηρικτές, ομιλητές και συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 400 σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Κύπρου φεστιβάλ τεχνολογίας!

    Το CypriotEnterpriseLink στοχεύει στο να γίνει το HackCyprus θεσμός ο οποίος θα τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη και καλωσορίζει τη Cytamobile-Vodafone ως Μέγα Χορηγό σ’αυτή την προσπάθεια.

    hackcyprus2

    Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τους ομιλητές και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ:

    http://2013.hackcyprus.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles