18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Halo 2: Οι Spartans πολεμούν σαν μια… γροθιά στο νέο trailer

    Η τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς video game Halo αναμένεται να επιστρέψει στο Paramount+ στις 8 Φεβρουαρίου με τη 2η σεζόν. Φυσικά, τώρα είναι η στιγμή για να δούμε ένα ακόμη trailer, παίρνοντας μια μικρή γεύση από τον Master Chief (Pablo Schreiber) και την ομάδα του, που δίνουν μάχη απέναντι στην εξωγήινη απειλή ή αλλιώς Covenant. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί, η δράση της 2ης σεζόν τοποθετείται στον πλανήτη Reach.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Σημειώνεται ότι στη 2η σεζόν υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Στον πρώτο κύκλο showrunners ήταν οι Steven Kane και Kyle Killen, οι οποίοι ωστόσο αντικαθίστανται από τον David Wiener. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, το κάθε επεισόδιο της 1ης σεζόν λέγεται ότι στοίχισε 10 εκατ. δολάρια, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές, αφού σχεδόν αγγίζει τα επίπεδα του Game of Thrones.

    Ο Joseph Morgan (The Originals) και η Cristina Rodlo (Too Old to Die Young) συμμετέχουν στο καστ για τη 2η σεζόν, παίζοντας τους ρόλους των James Ackerson και Talia Perez, αντίστοιχα.

    Εκτός από τον Schreiber, το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Charlie Murphy και άλλους.

    Διαβάστε επίσης:

    Ibelin: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην κοινότητα των gamers

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles