24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Ibelin: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην κοινότητα των gamers

    Είναι σύνηθες φαινόμενο να έρχονται στην επιφάνεια τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το gaming χωρίς μέτρο σε παιδιά και εφήβους, σπάνια όμως ακούμε να αναφέρει κάποιος τα θετικά σημεία της εν λόγω δραστηριότητας.

    Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται προσεχώς στο Netflix, το οποίο έχει ως στόχο να τιμήσει την κοινότητα των gamers. Το ντοκιμαντέρ «Ibelin», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς και αγόρασε η γνωστή υπηρεσία streaming, εστιάζει στη θετική πλευρά της σύγχρονης διαδικτυακής εμπειρίας και τους δεσμούς που δημιουργούνται στο ίντερνετ.

    Η ταινία σε σκηνοθεσία του Μπέντζαμιν Ρι επικεντρώνεται στον Νορβηγό gamer Ματς Στιν ο οποίος πέθανε από εκφυλιστική πάθηση, μυϊκή δυστροφία τύπου Duchenne σε ηλικία 25 ετών. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη «οι γονείς του θρήνησαν τη μοναχική και απομονωμένη ζωή που πίστευαν ότι έζησε, όταν άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα από διαδικτυακούς φίλους σε όλο τον κόσμο».

    Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα δούμε το ντοκιμαντέρ στον κατάλογο του Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Constellation: Ένα επικό sci-fi θρίλερ από το σκηνοθέτη του Breaking Bad (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles