12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Halo Infinite: E-ε-έρχεται τα Χριστούγεννα του 2021! (E3 multiplayer trailer)!

    Το Halo Infinite είναι αυτή τη στιγμή το κορυφαίο game που περιμένουν οι fans του Xbox Series X/S, καθώς όλοι γνωρίζουμε τη βαρύτητα του ονόματος Halo. Και μπορεί πολλοί να περίμεναν ότι θα έσκαγε στο launch της νέας κονσόλας, όμως αυτό δεν συνέβη, καθώς το παιχνίδι απείχε πολύ από το να είναι έτοιμο!

    Σύμφωνα με τη Microsoft, το Halo Infinite θα αποτελέσει το μεγαλύτερο challenge για το Master Chief και από ότι φαίνεται, το Infinite υπόσχεται έναν πραγματικά “massive” κόσμο που όμοιος του δεν θα έχουμε ποτέ ξανά σε παιχνίδι που ανήκει στο Halo franchise. Μάλιστα, ότι και να πούμε για το Multiplayer trailer που απολαύσαμε στο πλαίσιο της E3 πραγματικά δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε εκστασιασμένοι από το πόσο γρήγορη και καταιγιστική είναι η δράση. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο όμως και ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το videο που ακολουθεί…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles