18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Halo: Νέο trailer αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν

    Το πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Halo επιτέλους έφτασε, προσφέροντάς μας μια πρώτη ματιά σε αυτό που έπεται.

    Η Paramount παρουσίασε ένα video, το οποίο ως επί το πλείστον περιλαμβάνει μόνο πλάνα χαρακτήρων και προσφέρει μια μικρή γεύση από αυτό που αγαπούν οι fans: Master Chief, the Covenant και το ίδιο το Halo. Τα συναρπαστικά νέα για όσους απόλαυσαν την πρώτη σεζόν της σειράς είναι ότι πλέον έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν είναι τόσο μακριά: η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου. Για άλλη μια φορά, θα προβληθεί στο Paramount Plus και αυτή θα είναι η μόνη streaming υπηρεσία που θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το trailer παρουσιάστηκε στο CCXP στη Βραζιλία και ενώ δε μάθαμε και πολλά για την ιστορία, στη νέα σεζόν ο Master Chief προφανώς θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι οι Covenant σχεδιάζουν επίθεση στο Reach. Για όσους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια, το Reach ήταν μια ανθρώπινη αποικία που εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στο prequel Halo: Reach. Όσοι από εσάς έχετε παίξει το Reach, θα γνωρίζετε σχεδόν ακριβώς τι έπεται στη σειρά, με την Paramount να μαρτυρά ότι ο Master Chief θα πάει “σε ένα ταξίδι για να βρει το κλειδί για τη σωτηρία της ανθρωπότητας ή την εξαφάνισή της – Halo”.

    Διαβάστε επίσης:

    Fallout: Δείτε το πρώτο φανταστικό trailer!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles