16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Halo Online! Νέο δωρεάν multiplayer game μόνο για PC (και… μόνο για τους Ρώσους gamers)!

    Το σύμπαν του Halo είναι πραγματικά ανεξάντλητο και η Microsoft εμφανίζεται διατεθειμένη να το επεκτείνει ακόμη περισσότερο. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την απόφαση της να κυκλοφορήσει το Halo Online, ένα φρέσκο multiplayer free-to-play game, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του αποκλειστικά σε PC και θα βασίζεται στην game engine του Halo 3.

    Halo 1

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το Halo Online θα κυκλοφορήσει μόνο στη ρωσική αγορά, με τη Microsoft μάλιστα να μην ξεκαθαρίζει εάν θα το δούμε στo μέλλον στην αγορά της Ευρώπης και της Β. Αμερικής. To Halo Online θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να τρέχει ακόμη και σε low-spec συστήματα, ενώ όπως τόνισαν οι δημιουργοί του, δεν θα περιλαμβάνεται ένα campaign mode, καθώς τα γεγονότα του Halo Online θα λαμβάνουν χώρα στις μυστικές εγκαταστάσεις της UNSC, με τους gamers να συμμετέχουν ενεργά στην σκληροτράχηλη εκπαίδευση των Spartans. Η ξεχωριστή αυτή έκδοση του Halo αναπτύσσεται από την Saber Interactive, ένα development studio που έγινε γνωστό μέσω των TimeShift games (ενώ στο παρελθόν στελέχη της Saber εργάστηκαν στα Halo: Combat Evolved Anniversary και Halo: The Master Chief Collection). Όσον αφορά τη διάθεση και την τεχνική υποστήριξη του Halo Online αυτή έχει περάσει στα χέρια του publisher Innova Systems, που ειδικεύεται στη δημιουργία MMO για την αγορά της Ρωσίας.

    Halo 2

    To Halo Online είναι το πρώτο PC game από το σύμπαν του Master Chief, ύστερα από 8 χρόνια (μετά το Halo 2 που είχε κάνει την εμφάνιση του το 2007) και το αποτέλεσμα (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω video) προσφέρει μία αυθεντική multiplayer εμπειρία, πιστή στις αρχές του Halo. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το δούμε να κυκλοφορεί και στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles