21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Halston: Τα αληθινά πρόσωπα πίσω από τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Netflix

    Πρώτο στα δημοφιλή αυτές τις μέρες στο Netflix είναι το Halston με τον ταλαντούχο Ewan McGregor στον ομώνυμο ρόλο. Ο Halston αποτέλεσε πρωτοπόρος για την αμερικανική μόδα, επηρεάζοντας τους μετέπειτα σχεδιαστές μόδας εντός και εκτός συνόρων.

    Η λαμπερή του προσωπικότητα, τα τολμηρά του σχέδια και ο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας του τον κατέστησαν σύμβολο της διεθνούς μόδας, ακόμη και εάν δεν ήταν τόσο γνωστό το όνομα του στους κύκλους εκτός του χώρου. Ωστόσο, η νέα σειρά του Netflix με το φοβερό cast που πλαισιώνει τον McGregor, επαναφέρει το όνομά του στην επικαιρότητα, 30 χρόνια μετά τον θάνατό του.

    Η υπόθεση της σειράς ορίζεται ως: “Ο Roy Halston Frowick έγινε ευρύτερα γνωστός την δεκαετία του 70′, χάρις στα μινιμαλιστικά σχέδια του που αποτελούνταν απο κασμίρ και ultrasuede, ρούχα που κατέκλυσαν τις ντισκοτέκ και που λατρεύτηκαν απο τις διασημότητες της εποχής, όπως η Jacqueline Kennedy, η Babe Paley, η Anjelica Huston, η Lauren Bacall, η Margaux Hemingway και η Elizabeth Taylor. Ο Halston υπήρξε ο πρώτος high-end σχεδιαστής μόδας που διέθεσε τα ρούχα του μέσα απο πολυκαταστήματα και σε αρκετά χαμηλές τιμές, μια κίνηση που έπληξε τόσο το όνομα του, όσο και το μέλλον της εταιρείας του.

    Η παραγωγή είναι του Ryan Murphy (American Horror Story).

    Καθώς η σειρά Halson βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πραγματικά πρόσωπα και τις ιστορίες μερικών από των χαρακτήρων της.

    Οι πραγματικές ιστορίες των χαρακτήρων της σειράς ‘Halston’

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles