24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Han Solo θα αποκτήσει το δικό του spinoff!

    Και εκεί που είχες να περιμένεις το επερχόμενο Star Wars στα τέλη της χρονιάς, τώρα καταφθάνουν τα νέα για ακόμα μία ταινία από τη μεγαλύτερη ανθολογία του σινεμά. Οι σκηνοθέτες του The Lego Movie, Phil Lord και Christopher Miller θα αναλάβουν το spinoff του Han Solo, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν εδώ και καιρό πως ο ήρωας θα αποκτούσε την δική του αποκλειστική ιστορία.

    Episode4HanSolo23

    Για να σας λυθούν οι απορίες άμεσα μιλάμε για ένα νέο Han Solo, ένα prequel δηλαδή που θα αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τόσο ξεχωριστού ήρωα του Star Wars saga. Το σκηνοθετικό δίδυμο θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Lucasfilm για να ετοιμάσει μία “φρέσκια εμπειρία” όπως ανακοίνωσαν, αν και ορκίζονται πως θα μείνουν πιστοί στην όλη ατμόσφαιρα του Star Wars.
    “Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”
    θα πουν για το project το οποίο θα έχει για παραγωγό τους Lawrence Kasdan και Jason McGatlin, με το δίδυμο πατέρας και γιος, Lawrence και Jon Kasdan δηλαδή, να αναλαμβάνουν το σενάριο. Η ταινία απέκτησε και ημερομηνία κυκλοφορίας, βλέπε 25 Μαίου 2018.
    Φυσικά όπως καταλαβαίνει κανείς το μεγάλο ερώτημα, ποιος δηλαδή θα ερμηνεύσει το νεαρό Han Solo θα παραμείνει για αρκετό καιρό αναπάντητο. Μέχρι να γίνουν τα screen tests και να επιλέξουν τον κατάλληλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles