21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Han Solo: Ο Woody Harrelson θα είναι στο καστ του Star Wars spinoff

    Ανακοινώθηκε και επίσημα! Ο Woody Harrelson θα προσθέσει ακόμα έναν σημαντικό ρόλο στη φιλμογραφία του αφού θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Han Solo και φαίνεται πως και πάλι θα αναλάβει τον ρόλο του μέντορα για τις νεότερες “προβληματικές” γενιές. Αφού καθοδήγησε την Katniss Everdeen στο The Hunger Games, τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ερμηνεύσει την ώριμη φωνή που θα εμπνεύσει και διαμορφώσει τον χαρακτήρα του νεαρού Han Solo στο Star Wars spinoff.

    screen-shot-2017-01-11-at-9-56-22-pm

    Η Lucasfilm επιβεβαίωσε τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες για τον διάσημο ηθοποιό και σίγουρα η επιλογή είναι εξαιρετική αφού ο Harrelson αφήνει το στίγμα του στις ταινίες που εμφανίζεται. Θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) και Emilia Clarke στην sci fi περιπέτεια που θα ξεδιπλώσει την πορεία του νεαρού Han Solo και που χρονικά είναι τοποθετημένη πριν από τα γεγονότα του Star Wars: A New Hope.
    Οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller (21 Jump Street, The LEGO Movie) δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ιδέα πως θα συνεργαστούν με έναν ηθοποιό της ποιότητας του Harrelson, που μπορεί να “βρίσκει χιούμορ και πάθος συχνά στον ίδιο ρόλο”. Το spinoff που δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο  αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Μαίου 2018 αν και πρόσφατα ακούστηκε πως η Disney ίσως σπρώξει την κυκλοφορία λίγο πιο πίσω, προς τα τέλη της χρονιάς και τον Δεκέμβριο μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles