16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με τα Creative Pebble V3!

    Με τα laptops να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως το κύριο “εργαλείο” για πολλούς επαγγελματίες και μη, η ανάγκη για ισχυρό και ποιοτικό ήχο είναι ακόμα σημαντικότερη. Τα ενσωματωμένα ηχεία των φορητών είναι αρκετά καλά για τα δεδομένα τους, μεν, αλλά σίγουρα δε μπορούν να συγκριθούν με ένα stand-alone σετ. Και, φυσικά, υπάρχουν πάντα τα αγαπημένα μας desktops, που χρειάζονται ένα σετ ηχείων για να αποδώσουν ήχο. Έτσι, τα Creative Pebble V3 που δοκιμάσαμε είναι ένα ιδανικό, οικονομικό σετάκι με εντυπωσιακή απόδοση για τέτοιες εφαρμογές!

    Είναι ελκυστικά, με σφαιρικό σχεδιασμό και ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε γραφείο. Το εντυπωσιακό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι η δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth 5.0! Έτσι, μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα και με το laptop σας, αλλά και με το smartphone ή το tablet σας! Από πλευράς ενσύρματης συνδεσιμότητας, η Type-C θύρα χρησιμοποιείται και για τροφοδοσία, αλλά και για μετάδοση ήχου από τις συσκευές που το υποστηρίζουν! Και, επιπλέον, αν συνδέσετε τα Pebble V3 με 10W Type-C ή Type-A θύρα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το gain option, τροφοδοτώντας τον ενσωματωμένο ενισχυτή για απόδοση 8W RMS και έως 16W peak! Τέλος, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και η AUX θύρα.

    Το καλώδιο που ενώνει τα δύο ηχεία έχει μήκος 1,35m και το καλώδιο από το κύριο ηχείο που φτάνει στην πηγή, έχει μήκος 1,2m. Κάθε ηχείο διαθέτει από έναν full-range οδηγό των 2,25″, ο οποίος προσφέρει ισχυρό και καθαρό ήχο, ακόμα καθαρότερο μέσω της τεχνολογίας Clear Dialog για να ακούτε κάθε λέξη, κατά τη διάρκεια διαλόγων.

    Τα Creative Pebble V3 διατίθενται στο Creative.com στα 37.99€
    Περισσότερες Πληροφορίες στο: creative.com/pebblev3

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles