15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με την ηλεκτρονική ζυγαριά της Huawei!

    Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές είναι πλέον “must-have” για όλους όσους παρακολουθούν τακτικά το βάρος τους και τον οργανισμό τους, γυμνάζονται και θέλουν να περαμένουν εντός συγκεκριμένων ορίων βάρους, λίπους κ.λπ. Η Huawei δημιούργησε τη δική της Smart Scale, τη συνδύασε με το Body Fat Scale app που προσφέρει πολλές δυνατότητες στο χρήστη και σας την παρουσιάζουμε!

    IMG_20190627_144950

    Έχει διαστάσεις 30 cm x 30 cm x 1.87 cm, έρχεται σε άσπρο χρώμα με γυάλινο πάνω μέρος και “κρυφή” οθόνη LED, ενώ το άσπρο χρώμα της ταιριάζει απόλυτα με το μπάνιο σας. Μέσω του app μπορεί να συνδεθεί και συγχρονιστεί με το smartphone σας, είτε αυτό είναι Android, είτε iPhone, ενώ μπορεί να μετρήσει έως 150 κιλά βάρους.

    IMG_20190627_144900

    Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑΑ και αρκεί να πατήσετε ελαφρά πάνω της για να ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβαίνετε πάνω της και περιμένετε να ολοκληρωθεί η μέτρηση. Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφού κατεβείτε από αυτήν. Η οθόνη της σας δείχνει το βάρος αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της… μαγείας, συμβαίνει μέσω του app. Εκεί μπορείτε να δείτε σχεδόν τα πάντα, όπως ποσοστά λίπους, οστικής μάζας, σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας, ποσοστά υγρών στο σώμα και φυσικά όλα αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα και εμφανίζονται σε βάθος χρόνου σε γραφήματα, για να έχετε πλήρη εικόνα της πορείας σας! Μέσω του app ορίζετε το προφίλ σας (φύλο, ηλικία, ύψος) και η ζυγαριά της Huawei μπορεί να διατηρεί έως 10 προφιλ ανθρώπων, αναγνωρίζοντας αυτόματα ποιός τη χρησιμοποιεί κάθε φορά, μόλις συνδεθεί με το κινητό του μέσω Bluetooth! Έτσι, μπορεί να τη χρησιμοποιεί άνετα όλη η οικογένεια χωρίς να “μπλέκονται” τα δεδομένα των μελών της.

    IMG_20190627_144909

    Μέσω του app μπορείτε να δείτε, φυσικά, και το BMI σας (δείκτης μάζας σώματος), να ορίσετε στόχο βάρους αν κάνετε διαίτα ή θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα και πολλά, πολλά, ακόμη! Η Huawei Smart Scale είναι διαθέσιμη έναντι 29,9 ευρώ μέσω των μεγάλων καταστημάτων τεχνολογίας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles