18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με την TCL Alto 7+ 2.1 soundbar!

    Οι soundbars ή “ηχομπάρες” είναι ιδανικοί “σύντροφοι” για μια τηλεόραση ενός wannabe home cinema. Υψηλής ποιότητας εικόνα χωρίς τον αντίστοιχο ήχο, σίγουρα απέχει πολύ από την εμπειρία που αποζητά ο απαιτητικός χρήστης. Και μπορεί τα ενσωματωμένα ηχεία των σύγχρονων τηλεοράσεων να είναι αρκετά καλού επιπέδου, πλέον, αλλά ποτέ δε θα καταφέρουν να προσφέρουν αυτά που μπορεί ένα dedicated ηχοσύστημα και δη, με subwoofer.

    tcl alto 7+ (1)

    Η πρόταση της TCL σε αυτό τον τομέα, για μεγάλες τηλεοράσεις (55″+) και σαλόνια, είναι το TCL Alto 7+ 2.1 σετ (TS7010). Αποτελείται από μια ηχομπάρα μήκους 80 εκατοστών με ελκυστικό σχεδιασμό και δύο οδηγούς των 4,5″ με tweeter της 1,5″, αλλά και ένα ποιοτικό subwoofer με ικανοποιητικού μεγέθους καμπίνα. Το βάρος τους κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, έτσι μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να τοποθετηθούν άφοβα οπουδήποτε. Η συνδυαστικής ισχύς τους αγγίζει τα 230W και είναι πλήρως wireless καθώς το woofer επικοινωνεί μέσω Bluetooth με την ηχομπάρα! Τα μόνα καλώδια που θα βρείτε στη συσκευασία είναι αυτά για την τροφοδοσία της μπάρας και του woofer (χωρίς ογκώδη μετασχηματιστή) και το μικρό καλώδιο με τον IR δέκτη που λαμβάνει τις εντολές από το μικρό και κομψό τηλεχειριστήριο. Στη συσκευασία θα βρείτε και mounting kit για τοποθέτηση της μπάρας στον τοίχο με ασφάλεια.

    tcl alto 7+ (4)

    Τα 5 πλήκτρα στο άνω μέρος της μπάρας είναι διακριτικά, όπως και τα ενδεικτικά LEDs διαφόρων χρωμάτων που δείχνουν το mode και την κατάσταση λειτουργίας. Το pairing μεταξύ μπάρας και woofer γίνεται αυτόματα μέσα σε δευτερόλεπτα ενώ οι είσοδοι ήχου περιλαμβάνουν μια optical θύρα, ένα aux in (3,5″) και μια USB Type-A για εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε και streaming μουσικής μέσω Bluetooth (4.2) από τη mobile συσκευή σας με μεγάλη ευκολία, για μια wireless εμπειρία!

    tcl alto 7+ (5)

    Εντυπωσιαστήκαμε από το βαθύ μπάσο και την υψηλή ένταση του set της TCL, ενώ ο ήχος παρέμεινε καθαρός ακόμα και με το volume κοντά στο “max”! Σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα το TCL Alto 7+, δείτε λεπτομέρειες γι’αυτό εδώ.

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles