17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με το JBL Endurance Run

    Για τους λάτρεις του αθλητισμού, του στίβου, του γυμναστηρίου και γενικότερα για όσους είναι… on-the-move σε καθημερινή βάση, η επιλογή ενός σετ ακουστικών μπορεί να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να είναι σταθερά, ξεκούραστα, ανθεκτικά, με ισχυρό και καθαρό ήχο.

    Η JBL είναι εξειδικευμένη στα sport headsets και μεταξύ των τριών μοντέλων της σειράς Endurance που κατέφθασαν στα χέρια μας, ήταν και το JBL Endurance Run, μια λύση ειδικά για τις προαναφερθείσες ανάγκες!

    Πρόκειται για ένα 2-σε-1 σετ που είναι σχεδιασμό με μέγιστη εργονομία αλλά και μια απίστευτη ιδιαιτερότητα. Χάρη στο FlipHook σχεδιασμό τους, μπορούν να φορεθούν τόσο σαν απλά in-ear ακουστικά, όσο και σαν over-ear, όταν έχετε ανάγκη την αυξημένη σταθερότητα, για παράδειγμα όταν αθλείστε. Συνδέονται μέσω audio jack με το smartphone ή τον media player σας και το καλώδιο είναι ανθεκτικό, ώστε να σας συντροφεύουν για χρόνια, αλλά και να μπλέκονται εύκολα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Στη συσκευασία θα βρείτε διάφορα μεγέθη earbuds, για κάθε τύπου αυτιού.

    cof

    Φυσικά, τα Endurance Run είναι αδιαβροχοποιημένα με βάση το πρότυπο IPX5 και έτσι μπορεί να αντέξουν τη βροχή και τον ιδρώτα, ενώ διαθέτουν και μικρούς μαγνήτες στο εσωτερικό τους για πιο εύκολη αποθήκευση όταν δε τα χρησιμοποιείτε, ή τα έχετε κρεμασμένα απλά στο λαιμό σας. Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν hands-free και στο καλώδιο παρεμβάλλεται ένα μικρό remote controller για τον έλεγχο της λειτουργίας τους.

    cof

    Θα τα βρείτε σε μεγάλα ελληνικά καταστήματα έναντι €29,00 και εισάγονται στην Ελλάδα από τη WaveMotion.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles