20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με το KXD W55, ένα από τα φθηνότερα Android smartphones που μπορείτε να αποκτήσετε

    Ένα νέο value for money smartphone έφτασε στα γραφεία μας για δοκιμή και είναι ένα από τα φθηνότερα Android smartphones που μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη στιγμή, με σκοπό να καλύψει τις βασικές σας ανάγκες, να χρησιμεύσει σαν 2ο τηλέφωνο ή να χρησιμοποιηθεί από ένα παιδί ή μεγαλύτερης ηλικίας χρήστης με λίγες απαιτήσεις. Πρόκειται για το KXD W55 που διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα έναντι €54,9… πάμε να το δούμε!

    Το KXD W55 έχει κατασκευή από συνθετικό υλικό, αρκετά στιβαρή και ανθεκτική, με αφαιρούμενο πίσω μέρος και προσφέροντας μπόλικο grip. Το πάχος του είναιμικρότερο των 10 χιλιοστών και στη συσκευασία θα βρείτε καλώδιο microUSB για τη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και τον ταχυφορτιστή 5 Watts της συσκευής. Αφαιρώντας το καπάκι με την ωραία υφή στο πίσω μέρος, αποκαλύπτεται η αφαιρούμενη μπαταρία και οι υποδοχές για microSD κάρτα και τις 2 κάρτες SIMπου δέχεται η συσκευή.


    Το KXD W55 έχει οθόνη 5,5″, IPS με το παραδοσιακό 16:9 aspect ratio, εύκολη στη χρήση με το ένα χέρι και χωρίς notch, με την ανάλυσή της να αγγίζει τα1280×720 pixels και να καλύπτεται από ανθεκτικό κρύσταλλο Asahi. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε το τετραπύρηνο SC9832A chipset μαζί με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, με την ARM Mali400 MP2 GPU να αναλαμβάνει την επεξεργασία των γραφικών. Το W55 τρέχει Android 6.0 με Android Goχαρακτηριστικά, ιδανικό για συσκευές με entry-level specs, αρκετά ελαφρύ και χωρίς να υπολείπεται σε δυνατότητες από τον ανταγωνισμό. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi, 3G δίκτυα, Bluetooth 4.0 και FM Radio, ενώ στο πάνω μέρος του θα βρείτε το audio jack και τη microUSB 2.0 θύρα.

    Στο πίσω μέρος διαθέτει μια single camera 5MP με LED flash και δυνατότητα λήψης HD video, ενώ η selfie camera έχει επίσης αισθητήρα 5MP και διαθέτει δικό της, dedicated LED flash. Ο ήχος είναι καθαρός και ισχυρός και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.500mAh, προσφέροντάς του αυτονομία σχεδόν μιας ημέρας, χάρη στις μικρές του ενεργειακές απαιτήσεις.

    Το KXD W55 είναι μια entry-level συσκευή για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες και θα το βρείτε στα ελληνικά καταστήματα στα €54,9. Εισάγεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την Conceptum.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles