18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με το Moto C Plus!

    Ακόμη μια entry-level συσκευή με το Moto brand της Lenovo έφτασε στα γραφεία μας για unboxing και hands-on και φυσικά δε χάνουμε ευκαιρία να σας την δείξουμε!

    cof

    Πρόκειται για το Moto C Plus, ένα smartphone με τιμή κοντά στα €100 το οποίο περιλαμβάνει hardware για την κάλυψη των βασικών αναγκών σας, όμορφο design και φυσικά την “εγγύηση” του Moto brand!

    Έχει οθόνη 5″ με HD ανάλυση, τετραπύρηνο chipset στο εσωτερικό του με 1 GB RAM και 16GB χώρου αποθήκευσης, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD έως 32GB. Τρέχει Android 7.0 Nougat και το interface τείνει πολύ σε… “pure” Android, ενώ το πίσω μέρος είναι αποσπώμενο και κρύβει τη θηριώδη μπαταρία των 4.000mAh, αλλά και τις υποδοχές για microSD και κάρτα SIM.

    Το Moto C Plus διαθέτει LED flash στην πρόσοψη, δίπλα στη selfie κάμερα, για αρκετά φωτεινές λήψεις ακόμη και σε σκοτεινά δωμάτια, ενώ το μεγάλο του ατού είναι σαφέστατα η μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh, που του προσφέρει αυτονομία σχεδόν 2 ημερών με τυπική χρήση και επαναφορτίζεται ταχύτατα χάρη στον φορτιστή των 2Α!

    Δείτε το unboxing και hands-on video μας με το Moto C Plus!

     

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles