12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με το Moto E4!

    Το Moto E4 είναι μια entry-level συσκευή της Lenovo, υπό το Moto brand φυσικά, η οποία απευθύνεται στους τυπικούς χρήστες Android, αλλά με όμορφο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής που δε θα βρούμε συχνά σε άλλες συσκευές.

    cof

    Εχει 5άρα οθόνη με HD ανάλυση, έρχεται με αποσπώμενο πίσω μέρος και μπορεί να δεχθεί 2 κάρτες SIM και μια microSD, για επέκταση του χώρου αποθήκευσης. Διαθέτει τετραπύρηνο chipset μαζί με 2GB μνήμης RAM και 16GB χώρου αποθήκευσης, ενώ τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

    Διαθέτει μια κύρια κάμερα με αισθητήρα 8MP και μια selfie με αισθητήρα 5 MP, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως έχουμε LED flash και στην πρόσοψη της συσκευής, για φωτιζόμενες νυχτερινές selfies.

    Στο κουτί θα βρείτε φορτιστή, ακουστικά/hands-free και ένα καλώδιο USB σε microUSB.

    Δείτε το unboxing video μας για το Moto E4!

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles