13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με το Sandberg Streamer USB Mic kit!

    Όλο και περισσότεροι χρήστες ασχολούνται στην εποχή μας με το audio ή video streaming για χάρη του YouTube, των διάφορων game streaming πλατφόρμων όπως το Twitch ή ακόμα και για απλά audio podcasts. Καλό το βίντεο αλλά και ο ποιοτικός ήχος παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και στο αν οι ακροατές/θεατές σας θα είναι ικανοποιημένοι και θα σας παρακολουθήσουν ξανά. Η δημοφιλής Sandberg δημιούργησε ένα audio kit ακριβώς για την κατηγορία χρηστών αυτή και μάλιστα το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι μια… USB θύρα!

    IMG_20190705_171001

    Το Sandberg Streamer USB Microphone Kit είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό κιτ ηχογράφησης, κατασκευασμένο με επαγγελματικά πρότυπα αλλά και με γνώμονα τη φορητότητα και τη χρήση με ένα απλό υπολογιστή, χωρίς κονσόλες/μείκτες και εξειδικευμένο εξοπλισμό! Η συσκευασία περιλαμβάνει, φυσικά, το μικρόφωνο, το οποίο είναι μεταλλικό και πολύ ποιοτικό, ένα pop-filter για την αντιμετώπιση του θορύβου, μια μικρή μέγγενη τραπεζιού για τη στήριξή του, ένα ρυθμιζόμενο, μεταλλικό βραχίονα και την αντικραδασμική βάση του ίδιου του μικροφώνου που στηρίζεται στην άκρη του βραχίονα.

    IMG_20190705_171015

    Ολόκληρη η κατασκευή στήνεται κυριολεκτικά μέσα σε 1 λεπτό με ευκολία, αρκεί να έχετε μια επίπεδη επιφάνεια. Η σύνδεση του μικροφώνου γίνεται μέσω ειδικού USB καλωδίου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το οποίο έχει μήκος 2,5 μέτρων και τροφοδοτεί το μικρόφωνο, ενώ αναλαμβάνει και τη μεταφορά του σήματος ήχου στον υπολογιστή σας (συμβατό με όλους τους Windows και Mac υπολογιστές). Η απόκριση του μικροφώνο είναι 30 – 16,000 Hz, η ευαισθησία του -27 +/-3dB, το Signal-to-Noise ratio 70 dB και το sampling rate είναι 96kHz / 24bit, προσφέροντας “επαγγελματική” ποιότητα ήχου. Το σημαντικότερο είναι πως ολόκληρο το κιτ κοστίζει κάτω από €100 και είναι η πλέον προσιτή, αλλά ποιοτική λύση για όσους ασχολούνται σε μεγάλο βαθμό με το audio/video streaming.

    IMG_20190705_170741

    Δείτε περισσότερα για το Sandberg Streamer USB Microphone kit εδώ.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles