18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με το “θηρίο” Powerbank της Ravpower των 26.800mAh που φορτίζει από δύο θύρες μαζί!

    Ένα ακόμη powerbank της Ravpower έφτασε στα γραφεία μας από το Canguro.gr και είναι ικανό να σας κρατήσει… εβδομάδες χωρίς φορτιστή, αφού έχει τεράστια χωρητικότητα αλλά επαναφορτίζεται και ταχύτατα!

    70315_1522421713-full

    Πρόκειται για το μοντέλο με τα 26.800mAh που θα βρείτε εδώ και έχει πλακέ σχήμα, ενώ στη συσκευασία του περιλαμβάνεται pouch μεταφοράς και προστασίας, αλλά και δύο καλώδια microUSB σε USB Type-A. Εκτός από την μεγάλη του χωρητικότητα που προφανώς είναι το κύριο χαρακτηριστικό του, διαθέτει 4 θύρες I/O, στις οποίες θα εστιάσουμε:

    Μια microUSB (IN) η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει το powerbank, μια USB Type-C (IN + OUT) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαναφόρτιση, αλλά και για φόρτιση της συσκευής σας, αλλά και δύο USB Type-A θύρες (OUT) που χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή μαζί για να φορτίσουν τις συσκευές σας. Παρά τη μεγάλη του χωρητικότητα, το powerbank αυτό μπορεί να επαναφορτιστεί ταυτόχρονα με 2 (!) φορτιστές, μέσω των δυο IN θυρών, όπως θα δείτε και στο hands-on video μας. Επίσης, μπορείτε να φορτίσετε ακόμα και laptops όπως το Macbook 2015 model, μέσω της Type-C θύρας, ενώ και οι 3 OUT θύρες είναι iSmart.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles