18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on με το “θηρίο” των 20100mAh της Ravpower που διαθέτει AC έξοδο 65W!

    Ένα powerbank της Ravpower λίγο… διαφορετικό από αυτά που έρχονται συνήθως στα γραφεία μας από το Canguro.gr, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να σας παρουσιάσουμε. Πρόκειται για το Ravpower Powerstation 20.100mAh το οποίο αφ’ενός έχει τεράστια χωρητικότητα, αφ’ετέρου μπορεί να φορτίσει πολλά περισσότερα από ένα ή δύο smartphones!

    cof

    Δεν έχει το κλασικό “πλακέ” σχήμα αλλά θυμίζει περισσότερο ένα τετραγωνισμένο κύλινδρο, ο οποίος μπορεί να σταθεί και όρθιος στο τραπέζι. Κύριο χαρακτηριστικό του, η ύπαρξη “πρίζας”, σαν αυτής που έχει το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού μας, ώστε να μπορεί να φορτίσει αλλά και να τροφοδοτήσει σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρία λειτουργεί μέσω AC ρεύματος. Η έξοδός του αυτή είναι 65Watts και έτσι, είναι υπεραρκετή για μικρές ηλεκτρονικές συσκευές όπως laptops, οθόνες PC, ξυριστικές/κουρευτικές μηχανές κ.λπ. Στη συσκευασία υπάρχει και αντάπτορας για διάφορων τύπων πρίζες, ενώ περιλαμβάνει προστασία από την υπερφόρτιση, το βραχυκύκλωμα και την υπέρταση. Επίσης, το powerbank περιλαμβάνει εξαεριστήρες για ασφαλέστερη απαγωγή θερμότητας. και ένα ειδικό κάλυμμα για την αποφυγή εισόδου σκόνης στην πρίζα.

    cof

    cof

    Εκτός αυτών, έχει και τις κλασικές USB εξόδους, συγκεκριμένα μια iSmart με απόδοση 5V/2.4A και μια Type-C με απόδοση 5V/3A, για ταχύτατη και ταυτόχρονη φόρτιση smartphones/tablets/laptops κ.λπ. Το Powerstation ζυγίζει 585 γραμμάρια και στη συσκευασία του θα βρείτε pouch μεταφοράς αλλά και καλώδια για τη φόρτιση και επαναφόρτιση του ίδιου. Και αν ανησυχείτε για το πόσο γρήγορα θα επαναφορτίζονται τα 20.100mAh του, έχει είσοδο 19V/1.6A DC ώστε να το φορτίζετε σε 4 μόλις ώρες μέσω του δικτύου ρεύματος (ο φορτιστής του παρέχεται)!

    Το Ravpower Powerstation 20.100mAh μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφός σας σε ένα σύντομο ταξίδι καθώς θα τροφοδοτήσει/επαναφορτίσει όλες τις μικρές συσκευές σας με άνεση, όπου κι αν βρίσκεστε. Θα το βρείτε στο Canguro.gr έναντι €121.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles