18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hands on ZTE PF112: Ίσως το κορυφαίο κινητό της ZTE. Γιατί;

    Μπορεί το τετραπύρηνο Era να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του αριθμού των πυρήνων του, αλλά το PF112 της ZTE μπορεί εύκολα να κερδίσει τον τίτλο του “κορυφαίου” smartphone από αυτά που παρουσίασε η Κινέζικη εταιρεία. Γιατί;

    Γιατί πολύ απλά, τα έχει όλα όσα χρειάζεσαι από μία συσκευή και μάλιστα σε “ποσότητα”. Και εξηγούμε: Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, αρκετά ελκυστικό με πολύ λίγα κομμάτια πλαστικού. Διαθέτει μία οθόνη στις 4,5 ίντσες με ανάλυση 1028×720 pixels που είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε τέτοια ανάλυση σε τέτοια διάσταση. Η πίσω κάμερα του πραγματοποιεί λήψη βίντεο στα 1080p ενώ η κάμερα μπροστά σας δίνει την δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων στα 720p.

    Από εκεί κι έπειτα, έχει 8GB εσωτερικής μνήμης που μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας, δυνατότητα που εμφανίζεται ολοένα και λιγότερο, ακόμα και σε high-end συσκευές και η RAM του αγγίζει το 1GB. To Android Ice Cream Sandwich φαίνεται να τρέχει απροβλημάτιστα. Έχει ραδιόφωνο; Ναι. Και φαίνεται πως οι Κινέζοι γνωρίζουν πολύ καλά πως στα περισσότερα μέρη του κόσμου, η παρακολούθηση ραδιοφώνου μέσω internet δεν είναι τόσο εφικτή, τόσο λόγω της αδυναμίας κάποιου να διαθέτει data στη σύνδεσή του, ή στην όχι τόσο ευρεία ανάπτυξη των Wi-Fi. Όχι, δεν είναι όλος ο κόσμος Ηνωμένες Πολιτείες.

    Δείτε το hands-on video του Άγγελου Σφακιανάκη. Και περιμένετε μαζί με μας, περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής και την τιμή της. Γνωρίζοντας την ZTE, είμαστε σίγουροι πως το PF112 θα σκοράρει στις πωλήσεις, ακολουθώντας τα χνάρια του Skate και του Blade, αλλά σε “μεγαλύτερο”.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles