17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα μασκότ των McDonalds μοιάζει με… meme!

    Ήρθε η ώρα του Ronald McDonald να πάρει σύνταξη! Ο κλόουν-σήμα κατατεθέν και μασκότ των McDonalds αποσύρθηκε σιωπηρά καθώς η γνωστή αλυσίδα θέλησε να υιοθετήσει μία διαφορετική μασκότ που θα ενέπνεε μια σειρά από καλές διατροφικές συνήθειες (ΟΚ, εδώ γελάμε) στα παιδιά. Κάπως έτσι λοιπόν μας προέκυψε το… ανθρωπόμορφο Happy Meal το οποίο ωστόσο μοιάζει περισσότερο με meme, τουτέστιν μιμίδιο απ’ αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

    happy-meme

    Η νέα μασκότ των McDonalds, που λες, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ανθρωπόμορφο Happy Meal. Το κουτί που βρίσκεται το γνωστό παιδικό γεύμα με χέρια, πόδια, ένα ζευγάρι μάτια και ένα τεράστιο στόμα, έχει το όνομα Happy (ή Happy Meal brand ambassador όπως τον σύστησαν τα McDonalds), γιορτάζοντας παράλληλα το γεγονός ότι στις ΗΠΑ, το Happy Meal μπορεί πλέον να συνοδευτεί κι από ένα γιαούρτι 50 θερμίδων.

    Το internet πάντως δεν έδειξε να μοιράζεται τον ενθουσιασμό των McDonalds αφού το Twitter «πνίγηκε» από τα χαιρέκακα σχόλια, ενώ δεν ήταν εκείνοι που έσπευσαν να μετατρέψουν τον Happy σε meme. Ε, και δεδομένου ότι ακόμα είναι νωρίς, βάλε την εικόνα του καλά στον νου σου: κάτι μας λέει ότι θα τον βλέπεις συχνά από ‘δω και πέρα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles