14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έξυπνα καθημερινά αντικείμενα εν δράσει: Το συρραπτικό χωρίς σύρμα καλύτερο από ποτέ!

    Gadgets δεν είναι μόνο οι ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και όλα εκείνα τα “έξυπνα” αντικείμενα που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, σε κάθε τομέα της, στο σπίτι ή το γραφείο και όχι μόνο. Μία “πειραγμένη” πρόταση ενός κλασικού gadget γραφείου που κάνει τη διαφορά δε θα μπορούσε παρά να μας γοητεύσει. Ας δούμε τι είναι το Harinacs.

    staple-free-stapler-02

    Ένα συρραπτικό που θα μπορεί να κάνει τη “δουλειά” του χωρίς τα… συρματάκια του αποτελεί “ονειρική” λύση για τις γραμματειακές ανάγκες κάθε γραφείου και η πρόταση της Kokuyo φαίνεται πως πετυχαίνει κάτι τέτοιο, όπως δεν το έχετε συναντήσει έως τώρα, καθώς οι περισσότερες λύσεις του είδους “πλέκουν” τις σελίδες χωρίς να αποφύγουν να δημιουργήσουν… τρύπες σ’ αυτές.

    Αν δε θέλετε σύρματα, λοιπόν, ούτε τρύπες, ούτε ανάγκη για αποσυρραπτικά και αν επιθυμείτε να αποφύγετε “ατυχήματα” και άλλα μη “χαριτωμένα” σκηνικά, τα οποία συναντάτε καθημερινά χρησιμοποιώντας ένα κλασικό συρραπτικό, απλά παίρνετε το Harinacs και… ξενοιάζετε μία για πάντα.

    staple-free-stapler-01

    Έχει οδοντωτές μεταλλικές άκρες, ώστε, πιέζοντας τις γωνίες των εγγράφων σας, αυτό να τις “συρράφει” χωρίς κάποιο σύρμα ή οπή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά, απλά περνώντας ένα σκληρό αντικείμενο (όπως ένα καπάκι από στιλό) πάνω του, τα έγγραφα “ισιώνουν” και απελευθερώνονται και πάλι, χωρίς κάποια δύσκολη και “επίπονη” διαδικασία.

    Το Harinacs κυκλοφορεί στην Ιαπωνία, το κόστος του προσεγγίζει τα 7,99 ευρώ (με τις απαραίτητες μετατροπές στο νόμισμά μας) και σίγουρα θα θέλαμε να το δούμε κάποια στιγμή και από τα μέρη μας. Όσο χρησιμοποιείται ακόμη το χαρτί και οι εκτυπώσεις στα γραφεία (ελπίζοντας να συμβαίνει ολοένα και λιγότερο), σίγουρα θα έχει τη χρησιμότητά του…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles