18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Harley Quinn (κατά κόσμον Margot Robbie) θα αποκτήσει τη δική της ταινία!

    Η ταινία Suicide Squad σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δυνατά blockbusters του φετινού καλοκαιριού και δε χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι η Margot Robbie, που θα παίξει το ρόλο της σαγηνευτικής και θανατηφόρας Harley Quinn έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Οι υπεύθυνοι της DC βλέποντας την τεράστια απήχηση που έχει η Harley Quinn εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τη δώσουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στη δική της ταινία στο μέλλον.

    harley-quinn 2

    Σύμφωνα με ένα report του έγκριτου Hollywood Reporter, η Harley Quinn ενδεχομένως να μην πρωταγωνιστήσει μόνη της στη συγκεκριμένη παραγωγή, αλλά να συμμετέχει σε μία νέα ομάδα με ηρωίδες από το πλούσιο σύμπαν της DC (όπως ακούγεται έχουν πέσει ονόματα στο τραπέζι όπως είναι η Batgirl ή η ομάδα Birds of Prey). Εάν κρίνουμε από τα trailers που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, η Margot Robbie όντως φαίνεται ότι αποδίδει στην εντέλεια τον ρόλο της Harley Quinn, αλλά θα πρέπει να παρακολουθήσουμε το Suicide Squad για να πειστούμε καλύτερα για την ερμηνεία της. H ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι «κακοί» της DC πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού και σίγουρα πρόκειται για μία παραγωγή που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των fans των superheroes.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles