24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Harman Kardon Citation. Η πανέμορφη σειρά οικιακών ηχείων συνδυάζει κορυφαία απόδοση με smart χαρακτηριστικά

    Μία από τις πιο δυνατές ανακοινώσεις της IFA 2018 ήταν η νέα σειρά Citation της Harman Kardon, που πρωταγωνίστησε στο επιβλητικό περίπτερο της εταιρείας κάτω από το Ραδιοφωνικό Πύργο Βερολίνου. Συνδυάζοντας το βιομηχανικό, σκανδιναβικό design με καινοτόμες τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα ήχου για κάθε home σύστημα, τα Citation αποτελούν μία σειρά κατάλληλη για κάθε βαλάντιο και σπίτι, με την εγγύηση του κατασκευαστή που, εδώ και χρόνια, πρωταγωνιστεί στην αγορά στον τομέα του ήχου.

    harman kardon citation

    Διαθέτουν εντυπωσιακή εξαιρετική εμφάνιση με υφάσματα του δημοφιλούς οίκου Kvadrat από τη Δανία σε δύο μοναδικές αποχρώσεις (Winter Gray ή Classic Black), ασύρματες δυνατότητες με υποστήριξη υπηρεσιών streaming, πολλές διαμορφώσεις ανάλογα με το χώρο σας, καθώς και ενσωμάτωση Google Assistant.

    harman kardon citation one kai 100

    Το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς Harman Kardon Citation One διαθέτει μονοφωνικό ηχείο 40W, με ένα πάνελ ευαίσθητο στην αφή στο πάνω μέρος του. Έχει ενσωματωμένο Google Assistant και Chromecast, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, καθώς και εύκολο multi-room set up.

    Το Harman Kardon Citation 100 είναι ένα λίγο μεγαλύτερο ηχείο με driver 50W, που διαθέτει επίσης touch control στο πάνω μέρος του. Τόσο το One όσο και το 100 μπορούν να συνδεθούν ως στερεοφωνικά ζεύγη.

    harman kardon citation 300

    harman kardon citation 500

    Τα Harman Kardon Citation 300/500 διαθέτουν drivers 100W και 200W, αντίστοιχα, είναι στερεοφωνικά, ενώ ενσωματώνουν LCD οθόνη αφής στο πάνω μέρος τους.

    Harman Kardon Citation Tower

    Το Harman Kardon Citation Tower περιλαμβάνει δύο επιβλητικά ηχεία, κάθε ένα από οποία έχει sub-woofer στο κάτω μέρος του, κάνοντάς το ένα 2.2 system με 2 x 200W speakers.

    harman kardon citation mpara

    Τέλος, η εντυπωσιακή Harman Kardon Citation Bar συνιστά ένα three channel system με υποστήριξη για 4K HDR από τις τρεις εισόδους HDMI. Μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα single center channel όταν συνδυάζεται με τα Tower speakers.

    harman kardon citation 2

    Με τη γνωστή ποιότητα της Harman Kardon, διαθέτει ασύρματο surround ήχο με πλήρη υποστήριξη για 4K TV, δυνατότητα προσθήκης ηχείων για multi-room εμπειρία, έλεγχο μουσικής με τη φωνή σας και στριμάρισμα μουσικής μέσω Bluetοοth ή Wi-Fi. Έχει ακόμη LCD οθόνη αφής, καθώς και ισχύ 150W.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles