24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Harmonix έχει στα σκαριά νέο Rock Band;

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προέρχονται από το Bloomberg (πηγές που ασχολούνται με το επιχειρηματικό ρεπορτάζ) ανέφεραν πρόσφατα ότι η Harmonix έχει στα σκαριά μία νέα έκδοση του Rock Band για τις κονσόλες Xbox One και PlayStation 4. Με βάση αυτά που περιγράφονται στο ρεπορτάζ, η Harmonix Music Systems έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τη νέα γενιά του Rock Band για τις νεότερες κονσόλες.

    Rock Band

    Η παραπάνω φήμη έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη κινητικότητα που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες και σχετίζεται με το Rock Band franchise. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου ένα μήνα η Harmonix έτρεξε μία έρευνα, η οποία ρωτούσε τους fans του Rock Band τι θα επιθυμούσαν να δουν σε ένα sequel και ποιοι από αυτούς έχουν στη κατοχή τους PS4, Xbox One και Wii U. Επίσης, πριν λίγες μέρες ανέβηκαν δύο νέα μουσικά κομμάτια ύστερα από καιρό, ενώ πρόσφατα εμπλουτίστηκε και το Rock Band store με νέο περιεχόμενο. Όταν οι υπεύθυνοι της Harmonix ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο της επιστροφής του γνωστού rhythm-game αρκέστηκαν στο να τονίσουν ότι σε αυτή τη φάση δεν έχουν τίποτα να ανακοινώσουν, ωστόσο δεν παρέλειψαν να εκθειάσουν το πόσο αφοσιωμένη εξακολουθεί και παραμένει η community του παιχνιδιού. Πάντως, όσο και να διαψεύδει η Harmonix κάτι μας λέει ότι στην επόμενη E3 όλο και κάτι περισσότερο θα μάθουμε για το επόμενο Rock Band.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles