11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Harmony Watch. Τo εναλλακτικό ρολόι που συνδυάζει αρμονία και design (Mobile Focus – MWC 2015)!

    Στο πλαίσιο του Mobile Focus event που διοργανώθηκε στο MWC της Βαρκελώνης, παρουσιάστηκαν ορισμένα από τα πιο cool και καινοτόμα gadgets. Ένα από αυτά ήταν σίγουρα και το Harmony Watch, ένα ιδιαίτερο gadget, το οποίο φέρει την υπογραφή της εταιρείας Creoir.

    Harmony Watch 1 (1)

    Το εν λόγω προϊόν που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό ουσιαστικά προωθεί την ιδέα της καταγραφής των βιορυθμών του οργανισμού, απεικονίζοντας σύμφωνα με τους δημιουργούς του την ισορροπία της κίνησης, του φωτός και του ύπνου, συμβάλλοντας έτσι στην παρακολούθηση και υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι εμπνευστές του, αυτό που το καθιστά μοναδικό (πέρα από το ultra κομψό design του), είναι η απλή φύση του user interface του.

    Harmony Watch 1 (3)

    Η Creoir με το Harmony Watch επιχειρεί ουσιαστικά να προωθήσει το στυλ και την elegant διάθεση, συνενώνοντας στο  μηχανισμό του, ένα αναλογικού τύπου ρολόι με μία σειρά από μοναδικούς δακτυλίους αρμονίας, οι οποίοι απεικονίζουν και καταγράφουν τους βιορυθμούς του κατόχου του ρολογιού. Επιθυμία των δημιουργών του Harmony Watch είναι ουσιαστικά να παρουσιάσουν μία εναλλακτική wearable συσκευή, που να διαφέρει σε φιλοσοφία από τα εκατοντάδες fitness trackers και smartbands που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Harmony Watch 1 (2)

    Χωρίς αμφιβολία, το Harmony Watch ήταν από τα gadgets που κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα στο Mobile Focus event και είμαστε σίγουροι ότι ο γυναικείος πληθυσμός θα το αγαπήσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles