15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Harry Potter and the Cursed Child: θα μείνει θεατρικό έργο και μόνο (μάλλον)

    Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 10 χρόνια μετά την επικράτηση του Harry Potter απέναντι στον (shhh) Voldemort για να… «γελάσει» και πάλι το χειλάκι των φανατικών του είδους, με την ανακοίνωση από την ίδια την συγγραφέα των βιβλίων (J.K. Rowling) οτι η 8η ιστορία του Harry (με τίτλο Harry Potter and the Cursed Child) θα είναι θεατρική παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά, το να βρει κανείς εισιτήρια για αυτή τη παράσταση δεν θα είναι και τόσο εύκολο, οπότε επόμενο ήταν κάποιοι να αρχίσουν τις εικασίες μιας πιθανότητας για ταινία.

    bigcursed

    Ναι, η J.K. Rowling (και η Warner Bros φυσικά) δίνουν βάρος στην προώθηση του Fantastic Beasts and Where to Find Them (που εξελίσσεται στο σύμπαν του Harry Potter) αλλά τι θα γίνει με το… «καταραμένο παιδί;», θα το δούμε στη μεγάλη οθόνη;

    Η Rowling απάντησε σε έναν φαν που υποστήριξε ότι άκουσε πως το Cursed Child θα γίνει και ταινία εκτός από θεατρική παράσταση και ξεκαθάρισε το τοπίο με ένα tweet:

    Μην απογοητεύεστε πάντως, το σύμπαν του Harry Potter έχει προσφέρει εκατομμύρια τα προηγούμενα χρόνια στο σινεμά, έτσι αν δεν αντέχετε μακριά από τον μαγικό κόσμο του Harry σίγουρα θα απολαύσετε μια ολόκληρη τριλογία ταινιών από το Fantastic Beasts. Σύμφωνα με την Warner Bros η πρώτη ταινία έρχεται στις 18 Νοεμβρίου του 2016 και τα sequel είναι προγραμματισμένα για τις 16 Νοεμβρίου του 2018 και τις 20 Νοεμβρίου του 2020. Ο Eddie Redmayne πρωταγωνιστεί στο ρόλο του ‘μαγο-ζωολόγου’ Newt Scamander, που ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη του 1920 και μπαίνει σε… μεγάλες περιπέτειες που σίγουρα θα μας συναρπάσουν.

    Όσο για το Harry Potter and the Cursed Child; Αν δεν μπορείτε να πάτε στο Λονδίνο να δείτε την θεατρική παράσταση, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο που θα διατεθεί στην αγορά σχεδόν ταυτόχρονα με την πρεμιέρα ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles