23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το κατάστημα του Harry Potter στην πλατφόρμα 9 3/4 του Kings Cross, άνοιξε

    Aν βρεθείτε στο Λονδίνο, θα ήταν ενδιαφέρον να περάσετε από τον πρόσφατα ανακαινισμένο σταθμό του Kings Cross. Πέρα από το να περιηγηθείτε στον ιστορικό σταθμό που χτίστηκε το 1852, ανάμεσα στις πλατφόρμες 9 και 10, λειτουργεί από το Σάββατο 15/12 το κατάστημα Harry Potter.

    Σε αυτό, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ένα παιδί που ετοιμάζεται να περάσει την σχολική του χρονιά στο Hogwarts, όπως ρούχα, κάπες, μαγικά ραβδιά, τα βιβλία της χρονιάς. Αν απλά επιθυμείτε να αγοράσετε ένα σουβενίρ, μία μικρογραφία του κυπέλλου από το Τρίαθλο των Μάγων φαίνεται να είναι καλή ιδέα, ενώ υπάρχει μία πολύ κομψή έκθεση με τα Horcuxes, όλα τα αντικείμενα στα οποία είχε “κρύψει” ο Βόλντερμορτ ένα μέρος από την ψυχή του.

    Το κατάστημα έχει φτιαχτεί ως αντίγραφο του μαγαζιού στο οποίο πήγαιναν τα παιδιά στα δημοφιλή βιβλία για να αγοράσουν το μαγικό τους ραβδί, το κατάστημα του Olivander. Με ξύλινο πάτωμα, ντυμένους τοίχους με ράφια και βιβλιοθήκες, ένα μεγάλο, στρογγυλό τραπέζι στη μέση και το μουσικό θέμα από τις ταινίες του Harry Potter να παίζει στα ηχεία.

    Στην επόμενη επίσκεψή μας, λέμε να επισκεφτούμε την πλατφόρμα 9 και 3/4 και να πάρουμε μία κάπα για το Quiddich με τα χρώματα του Griffindor. Εσείς;

    Πηγή: The Guardian

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles