23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Harry Potter spin-off: “Έκλεισε” και επίσημα ο Eddie Redmayne στο Fantastic Beasts and Where to Find Them

    Στις 14 Απριλίου γράφαμε πως η Warner Bros γυρόφερνε τον Eddie Redmayne για να πρωταγωνιστήσει στο Fantastic Beasts and Where to Find Them, το πολυαναμενόμενου spinoff του Harry Potter και νέα τριλογία της JK Rowling. Πλέον οι ανακοινώσεις έγιναν και ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκλεισε με κάθε επισημότητα στο καστ.

    eddie-redmayne-fantastic-beasts

    Ο Redmayne θα υποδυθεί τον Newt Scamander στο prequel του Harry Potter, έναν διαφορετικό μάγο που ζει στη Νέα Υόρκη περίπου 70 χρόνια πριν ξεκινήσουν οι περιπέτειες του Harry. Tην συμφωνία έκανε γνωστή ο Greg Silverman της Warner Bros, που δήλωσε ενθουσιασμένος που ο νικήτης του Όσκαρ θα συμμετέχει στο project.
    To φιλμ θα σκηνοθετήσει ο David Yates, που έχει φροντίσει δεόντως τα τέσσερα τελευταία φιλμ του Harry Potter, ενώ στην παραγωγή θα είναι ο David Heyman, ένα όνομα που επίσης έχει συνδέσει τη φήμη του με το διάσημο franchise.
    H Rowling, που εδώ θα κάνει το ντεμπούτο της ως κινηματογραφικός σεναριογράφος, ολοκλήρωσε το κείμενο στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ενώ τα γυρίσματα σύμφωνα με τον Heyman αναμένονται να ξεκινήσουν προς στα τέλη του καλοκαιριού.
    Το Fantastic Beasts and Where to Find Them θα βγει σε 3D και IMAX στις 18 Νοεμβρίου του 2016. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles