16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Harry Potter: Θα δούμε τελικά επιστροφή του Daniel Radcliffe στη νέα σειρά του HBO;

    Μια νέα τηλεοπτική σειρά Harry Potter είναι στα σκαριά, αλλά μην περιμένετε ότι ο Daniel Radcliffe θα επιστρέψει στον ομώνυμο ρόλο.  Η νέα σειρά που έρχεται στο Max προορίζεται να είναι μια νέα προσαρμογή των επτά μυθιστορημάτων της JK Rowling, τα οποία προηγουμένως αποτέλεσαν τη βάση για τις δημοφιλείς ταινίες με πρωταγωνιστή τον 33χρονο σήμερα Radcliffe. Νέοι ηθοποιοί πλέον θα ενσαρκώσουν τους ρόλους των Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint.

    «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν από την αρχή. Είμαι σίγουρος ότι όποιος δημιουργήσει τους χαρακτήρες θα θέλει να αφήσει το δικό του σημάδι και πιθανότατα δεν θα θέλει cameo του γερο-Χάρι σε αυτό», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο ComicBook.com. Όσο για το αν θα ήθελε πραγματικά να επιστρέψει, είπε: «Σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο».

    Τον Απρίλιο, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την προσαρμογή των αρχικών μυθιστορημάτων Harry Potter – αυτή τη φορά, ως σειρά στο Max. Το στούντιο χαρακτήρισε το project ως «πιστή προσαρμογή», αποκαλύπτοντας ότι κάθε σεζόν θα καλύπτει ένα μόνο βιβλίο.

    Διαβάστε επίσης:

    “Ανεμικές” επιδόσεις στο box office για το Indiana Jones and the Dial of Destiny

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles