18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hauppauge PVR Rocket: Το φορητό HD Game Recorder με ενσωματωμένο Audio mixer

    hauppauge_hdpvr_rocket_hdr

    H Hauppauge ανακοινώνει την διάθεση του HD PVR-Rocket, ενός φορητού Video Game Recorder για XBOX, PlayStation και PC υπολογιστές.

    Το HD PVR Rocket καταγράφει Video αλληλουχίες από PlayStation, XBOX και PC υπολογιστές σε ποιότητα HD και μέχρι 1080p.

    Το HD PVR είναι το απόλυτο φορητό Video Recorder: Μικρό και εύχρηστο, ζυγίζει μόνο 130 γραμμάρια. Το HD PVR Rocket έχει ένα ενσωματωμένο Audiomixer και μία θύρα USB πάνω στην οποία ο παίκτης συνδέει το USB stick του και καταγράφει video δίχως έναν υπολογιστή. Σε ένα USB 16GB μπορούν να εγγραφούν  4 ώρες βίντεο σε HD, 1080p. Στο επίσης διαθέσιμο PC-Mode, μπορεί να εγγραφεί video στον σκληρό δίσκο ενός  υπολογιστή.

    To HD PVR Rocket ακολουθεί το HD PVR 2, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012. Αυτό το υψηλής ποιότητας PVR 2 απαιτεί την ύπαρξη ενός PC ή MAC για την εγγραφή. To HD RVR Rocket στο Stand-Alone-Mode δεν απαιτεί για την εγγραφή κανέναν υπολογιστή.

    Το HD PVR Rocket έχει ένα ενσωματωμένο Audiomixer, όπου επιτρέπει την καταγραφή των σχολίων του παίκτη μαζί με τους ήχους του παιχνιδιού. Επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν σχόλια για να περιγράφουν τις κινήσεις τους και την στρατηγική τους και είναι μία από τις πλέον βασικές απαιτήσεις σε ένα Video Game Recorder. Συνδέστε ένα μικρόφωνο στην μπροστινή υποδοχή του HD PVR Rocket και ο Audio mixer θα συνθέσει τον ήχο του παιχνιδιού με το σχόλιο του παίκτη. Το HD PVR Rocket έχει ένα control panel όπου μπορεί να επιλεχθεί η ένταση του ήχου.

    Από κάθε παιχνιδομηχανή που έχει HDMI ή Component Video έξοδο, μπορεί το HD PVR Rocket να κάνει καταγραφή. Συμβατές παιχνιδομηχανές είναι τα Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Wii U και PC συστήματα. Θα υποστηρίζεται επίσης και η νέα παιχνιδομηχανή Playstation 4.

    H διάθεση του HD PVR Rocket θα αρχίσει από τέλος Νοεμβρίου με τιμή διάθεσης  199,- Ευρω.  Διανομή  ΑΜΥ ΑΕ ,  210-6133000

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles