18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HBO Max: Ακριβότερη η συνδρομή πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του The Last Of Us

    Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής, η μεταφορά του δημοφιλούς video game The Last Of Us είναι έτοιμη για την τηλεοπτική της πρεμιέρα. Αρκετοί είναι αυτοί, σε ολόκληρο τον κόσμο που σκέφτονται να “εγκαινιάσουν” μια νέα συνδρομή στο HBO Max, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη σειρά. Θα πρέπει όμως να βάλουν το χέρι στην…. τσέπη πιο βαθιά από ότι υπολόγιζαν!

    Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά ότι αυξάνει τις τιμές συνδρομής στο HBO Max για πρώτη φορά. Δεν υπάρχει μάλιστα περίοδος “χάριτος”, αφού οι νέοι χρήστες για το πακέτο χωρίς διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσουν από σήμερα 16 δολάρια, δηλαδή 1 δολάριο επιπλέον από το μέχρι σήμερα κόστος. Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα δουν επίσης την αύξηση στο λογαριασμό του επόμενου μήνα, μετά από τις 11 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, το φθηνότερο πακέτο της υπηρεσίας με διαφημίσεις θα παραμείνει στην ίδια τιμή, δηλαδή 9,99 δολάρια.

    “Η αύξηση της τιμής κατά ένα δολάριο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην παροχή ακόμη περισσότερων πολιτισμικά καθοριστικών προγραμμάτων και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας για όλους τους χρήστες”, ανέφερε το HBO Max στην επίσημη ανακοίνωσή του.

    Το HBO Max πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το Μάιο του 2020 και αυτή είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αύξηση στην τιμή του.

    Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει με 2η σεζόν το How I Met Your Father (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles