24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    HBO Max: Στο… συρτάρι projects του George RR Martin

    Το HBO Max φαίνεται να έχει πάρει… φόρα, αφού αρκετές είναι οι μεγάλες παραγωγές που αναμένονται προσεχώς. Οι συνεχιζόμενες αλλαγές όμως στo καθεστώς της πλατφόρμας δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστα τα projects του George RR Martin, του συγγραφέα της τεράστιας επιτυχίας Game of Thrones. Αρκετές είναι οι σειρές που έχουν ανακοινωθεί τελευταία, όμως, σύμφωνα με το Martin, κάποιες από αυτές έχουν μπει στο… συρτάρι.

    Μετά τη συγχώνευση της μητρικής εταιρείας του HBO, WarnerMedia, με το Discovery τον Απρίλιο, το περιεχόμενο του HBO Max λιγόστεψε για να μειώσει το κόστος, ακυρώνοντας τις σειρές όπως τα «Love Life», «Minx» και «FBoy Island». Αν και το prequel του «Game of Thrones», «House of the Dragon», σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανανεώθηκε ώστε να προχωρήσει η 2η σεζόν, ο Martin έγραψε ότι άλλα έργα βρίσκονται ακόμα υπό αναμονή.

    «Μερικά από αυτά κινούνται γρηγορότερα από άλλα, όπως συμβαίνει πάντα με την ανάπτυξη. Κανένα δεν έχει πάρει πράσινο φως ακόμα, αν και ελπίζουμε… ίσως σύντομα. Ένα ζευγάρι έχει μείνει στο ράφι, αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι νεκρά. Μπορεί κάτι να βγει από το ράφι το ίδιο εύκολα με την τοποθέτησή του σ’ αυτό. Όλες οι αλλαγές στο HBO Max μας έχουν επηρεάσει, σίγουρα» έγραψε ο Martin.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ρεκόρ για το επικό “Top Gun: Maverick” με τον Tom Cruise (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles