24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο ρεκόρ για το επικό “Top Gun: Maverick” με τον Tom Cruise

    Το τελευταίο blockbster με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise “Top Gun: Maverick,” έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα της προβολής του στη γνωστή πλατφόρμα streaming Paramount+. Από τις 22 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, η ταινία δράσης απέσπασε τον τίτλο του φιλμ που οι τηλεθεατές παρακολούθησαν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο Paramount+, αφού ξεπέρασε κατά 60% τον προκάτοχο του τίτλου “Sonic the Hedgehog 2”.

    Το  “Maverick” κατάφερε να χτυπήσει κι άλλες ταινίες του Cruise που διατίθενται στην πλατφόρμα, όπως το Top Gun του 1986 και τα “Mission Impossible”. Τριάντα έξι χρόνια μετά από την κινηματογραφική πρεμιέρα του «Top Gun», που εκτόξευσε την καριέρα του Tom Cruise, ο Αμερικανός σταρ ξαναφορά τη στολή και συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Maverick αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο, γιο του μακαρίτη φίλου του, αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα «Ρούστερ» και «Γκουζ», αντίστοιχα.

    Διαβάστε επίσης: Πρωτοχρονιάτικος εφιάλτης στο Terror Train 2 (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles