14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Heineken αποκαλύπτει το νέο τηλεοπτικό σποτ για την ταινία Spectre καθώς και την πρώτη selfie από το διάστημα!

    Ως μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας της για την Spectre, τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond, η Heineken αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό της σποτ, στην οποία ο Daniel Craig πρωταγωνιστεί σε καταδίωξη με ταχύπλοο. Παράλληλα, ανακοίνωσε την έναρξη της συναρπαστικής ψηφιακής καμπάνιας με την πρώτη selfie από το διάστημα, με τίτλο “Spyfie”.

    Heineken_Spectre_21

    Η καμπάνια για την ταινία Spectre είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ενέργεια μάρκετινγκ της Heineken για το 2015. Η Spectre, η 24ηπεριπέτεια του James Bond, από την εταιρεία παραγωγής Albert Broccolis EON Productions, την MetroGoldwynMayer Studios και την Sony Pictures Entertainment, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου. 
    Η Heineken είναι ο μοναδικός χορηγός της ταινίας Spectre που δημιούργησε τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Για το τηλεοπτικό αυτό σποτ, η Heineken συνεργάστηκε με κινηματογραφιστές και κασκαντέρ από την ταινία, δημιουργώντας έτσι μια «αυθεντική» Bond αίσθηση. Η πρωτοτυπία του οποίου είναι η Zara, μια νεαρή γυναίκα, η οποία εμπλέκεται κατά λάθος σε μία καταδίωξη με ταχύπλοο, και βοηθά έτσι τον πιο αγαπημένο κατάσκοπο όλου του κόσμου να πετύχει την αποστολή του.

    Για την ψηφιακή της καμπάνια για την Spectre, η Heineken ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα όρια της σύγχρονης τεχνολογίας, και «τραβάει» τη «Spyfie», την πρώτη selfie παγκοσμίως από το διάστημα. Για τη «Spyfie», η Heineken συνεργάστηκε με την Urthecast προκειμένου να «τραβήξει» εικόνες υψηλής ευκρίνειας,  χρησιμοποιώντας την κάμερα του δορυφόρου «Δείμος», που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε τροχιά 600 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της Γης.

    Heineken_Spectre_12

    Η Ευτυχία Γατοπούλου, Marketing Manager Heineken Ελλάδος αναφέρει: «Με αφορμή τον εορτασμό της 18χρονης σχέσης μας με τις ταινίες του James Bond, η καμπάνια μας για την ταινία Spectre είναι πιο καινοτόμα από κάθε άλλη φορά. Η ίδια η φύση των ταινιών του Bond μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε μια πρωτοποριακή προσέγγιση που ενθουσιάζει και προσθέτει αξία στην εμπειρία των θεατών και φίλων του James Bond. Με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig στο νέο μας τηλεοπτικό σποτ και την πρώτη selfie από το διάστημα, την «Spyfie», δίνουμε πρόσβαση για ακόμα μία φορά στον θαυμαστό κόσμο του James Bond».
    H σχέση της Heineken με τις ταινίες του James Bond χρονολογείται από το 1997 από την ταινία «Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει», με την Spectre να αποτελεί την 7η συνεχόμενη συνεργασία της μάρκας με το θρυλικό ήρωα, James Bond.

    http://youtu.be/vuMvhJaWIUg

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles