23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    He‘ll be back! Η νέα ταινία Terminator ξεκινάει γυρίσματα το καλοκαίρι!

    Φανταζόμαστε ότι θα έχετε μπερδευτεί από τον μικρό χαμό που έχει προκληθεί από τα απανωτά releases των Terminator movies, καθώς όπως και να το κάνουμε μετά το Judgement Day επικράτησε ένα… μπέρδεμα. Μάλιστα, έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 3 χρόνια από την κυκλοφορία του Genisys και μπορεί η ταινία να μην κατάφερε να «πείσει» (παρά την συμμετοχή του “παππού” Arnie), παρόλα αυτά τόσο ο Schwarzenegger όσο και ο James Cameron, που έχει συνδεθεί με τον κόσμο του Terminator, όσο κανείς άλλος, επιστρέφουν δυναμικά!

    James Cameron Terminator 2

    Συγκεκριμένα, για το 2019 (release στις 26 Ιουνίου), ο Cameron έχει στα σκαριά ένα reboot του Terminator (θα αναλάβει την επίβλεψη του project), από το οποίο δεν θα απουσιάζει ο “εξολοθρευτής” T-800 (Arnold), με την σκηνοθετική κλακέτα να κρατάει ο Tim Miller (του Deadpool). Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα της νέας ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2018, με το εν λόγω film να αποτελεί ένα direct sequel του Judgment Day, διαγράφοντας ουσιαστικά πλήρως την ύπαρξη των Terminator 3: Rise of the Machines, Salvation και Genisys. Πέραν του αγαπημένου Arnie, στη νέα ταινία του δημοφιλούς franchise αναμένεται να επιστρέψει η Linda Hamilton, η οποία θα επαναλάβει το ρόλο της σκληροτράχηλης Sarah Connor (ασχέτως εάν κοντεύει τα… 60)! Αν μη τι άλλο οι fans θα περιμένουν με ανυπομονησία, ελπίζοντας ότι ο James Cameron θα μπορέσει να επαναφέρει το Terminator franchise εκεί που πραγματικά του αξίζει!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles