20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Helldivers 2: Ανάμεσα στα bestsellers της Sony χάρη στο… PC

    Το Helldivers 2 μπορεί να κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες, αλλά έχει ήδη γίνει το 7ο παιχνίδι με τα υψηλότερα έσοδα της Sony. Το Steam αποτελεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας.

    Την 1η Μαΐου, ο video game αναλυτής Mat Piscatella μοιράστηκε μερικά ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από την τελευταία έρευνα αγοράς βιντεοπαιχνιδιών της εταιρείας Circana. Σε ανάρτηση στο Twitter, ο Piscatella ανέλυσε τα παιχνίδια με τις καλύτερες επιδόσεις από τον Μάρτιο του 2024, τα οποία περιελάμβαναν μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες που έχουμε δει φέτος, όπως τα Dragon’s Dogma 2, Helldivers 2, Final Fantasy 7: Rebirth και άλλα.

    Αν και όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν καλές επιδόσεις φέτος, οι πωλήσεις του Helldivers 2 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Σύμφωνα με τον Piscatella, ο τίτλος της Arrowhead Game Studios είναι το premium παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις του 2024 (από την αρχή της χρονιάς) καθώς και το 7ο παιχνίδι με τα υψηλότερα έσοδα της Sony σε πωλήσεις – παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο μήνες.

    Αυτό που είναι ενδιαφέρον για την επιτυχία του Helldivers 2 είναι ότι δεν προέρχεται μόνο από τις πλατφόρμες της Sony. Σε ένα ξεχωριστό tweet, ο Piscatella εξηγεί ότι «το PC ήταν ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας του Helldivers II στις ΗΠΑ» και ότι χωρίς αυτούς τους αριθμούς PC, «δεν θα κατατασσόταν σήμερα μεταξύ των κορυφαίων 20».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles