21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Facebook μας λέει…Hello!

    Η ομάδα του Facebook Messenger δημιούργησε την εφαρμογή Hello, ένας dialer ο οποίος συνδέεται με το Facebook και μας επιτρέπει να βλέπουμε ποιος μας καλεί, να κάνουμε block σε ανεπιθύμητες κλήσεις καθώς και να αναζητούμε ανθρώπους και μέρη.

    Όταν κάποιος μας καλεί, η εφαρμογή μας εμφανίζει τις πληροφορίες του καλούντα, ακόμη και αν δεν έχουμε αποθηκευμένο τον αριθμό του. Σε κάθε περίπτωση, θα εμφανίζονται οι πληροφορίες μόνο όσων έχουν μοιραστεί κάτι μαζί σας στο Facebook.

    Calling on HelloΜπορείτε να αναζητήσετε ανθρώπους και επιχειρήσεις – που έχουν λογαριασμό – στο Facebook, και να πραγματοποιήσετε κλήση απλά με ένα άγγιγμα στην οθόνη της συσκευής σας, μέσα από τη νέα εφαρμογή.

    Business on Hello

    Για εκείνους που αναζητούν έναν «μαγικό» τρόπο να μην δέχονται κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς, το Hello κάνει το όνειρό τους (σχεδόν) πραγματικότητα. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να μπλοκάρετε συγκεκριμένους αριθμούς και να επιλέξετε κάθε πότε θέλετε να γίνετε το μπλοκ με αυτόματο τρόπο. Οι κλήσεις που μπλοκάρονται προωθούνται στα φωνητικά μηνύματα και μπορείτε να τις δείτε στην λίστα των κλήσεων.

    Block unwanted calls on Hello

    Δείτε στη συνέχεια το promo video της εφαρμογής.

    Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη για Android, ενώ το Facebook ξεκινά να την δοκιμάζει σε αντίστοιχη συσκευή. Μπορείτε να την κατεβάσετε στο Play Store.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles