15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Helpouts: Η νέα υπηρεσία της Google

    google helpouts 1

    Κάτι ετοιμάζει η Google στο Mountain View και δεν είναι άλλο από τη νέα υπηρεσία της ονόματι  “Helpouts”. Η Google επιχειρεί την είσοδό της σε έναν τομέα, μέχρι πρότινος, ανέγγιχτο. Αυτόν του e-commerce.

    Η Google διαθέτει στο εκτενές βιογραφικό της, μια μηχανή αναζήτησης (Google Search), μια πλατφόρμα διαφήμισης (Google AdWords και Google AdSense), ένα λειτουργικό σύστημα (Android), μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (Google Plus) και μια τεχνολογία που… μας βάζει τα γυαλιά (Google Glasses)!

    Στο παραπάνω βιογραφικό της ετοιμάζεται να προσθέσει και την υπηρεσία Helpouts μέσω της οποίας,  δίνεται η δυνατότητα τόσο σε ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να πραγματοποιήσουν αγοραπωλησίες των υπηρεσιών ή/και των προϊόντων τους μέσω live video. To “Helpouts” σίγουρα θα έδινε ένα… χεράκι βοηθείας στη Google, η οποία δεν έχει εντυπωθεί στις συνειδήσεις των χρηστών της, ως Η μηχανή αναζήτησης προϊόντων, εν αντιθέσει με την Amazon.

    google helpouts 2

    Όπως όλες οι πλατφόρμες, έτσι και το Google Helpouts θα δίνει πρόσβαση στο σύστημα πραγματοποιώντας μια εγγραφή και η συνέχεια εναπόκειται στον χρήστη. Είτε θα ψάξει για “Helpouts” που να τον βοηθήσουν, φέρ’ ειπείν, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που πρόεκυψε στην εγκατάσταση ενός προγράμματος είτε θα δημιουργήσει ένα δικό του Helpout, όπου θα διδάσκει την ελληνική γλώσσα σε μαθητές στη μακρινή Ρωσία.

    Εν αναμονή λοιπόν ανακοίνωσης από την Google για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την ημερομηνία διάθεσης στο κοινό και των τεχνολογιών (YouTube, Google Glasses) που θα χρησιμοποιεί.

    Θα κερδίσει άραγε το στοίχημα η Google, να φέρει τους παρόχους αγαθών ή/και υπηρεσιών από τη μία και τους καταναλωτές από την άλλη, ένα βήμα πιο κοντά με τα Helpouts;

    Οψόμεθα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles