21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παρούσα η Henkel και στο Mundial της Βραζιλίας

    [Δ.Τ] Από σήμερα όλα τα βλέμματα θα είναι και πάλι στραμμένα στον Messi, στον Ronaldo, στον Rooney και τους άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου. Ποιος, όμως, θα μείνει στην ιστορία ως ο «πραγματικός σταρ» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014; Τα αθλητικά παπούτσια και η μπάλα ποδοσφαίρου είναι σίγουρα πρωταγωνιστές αν και σπάνια κερδίζουν τα φώτα της δημοσιότητας.

    Το ποδόσφαιρο είναι σήμερα πιο γρήγορο και πιο δυναμικό παρά ποτέ. Εκτός από τα προσόντα των παικτών, η εξέλιξη στα αθλητικά παπούτσια και στις μπάλες παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Οι καινοτόμες τεχνολογίες βοηθούν κορυφαίους επαγγελματίες, όπως ο Messi, αυξάνοντας τις πιθανότητες επίτευξης τέρματος με ολοένα και μεγαλύτερη ακρίβεια.

    henkel

    Χάρη στις σύγχρονες συγκολλητικές τεχνολογίες, τα αθλητικά παπούτσια είναι πλέον σημαντικά ελαφρύτερα σε σχέση με την εποχή του Πελέ. Τα κορυφαία παπούτσια, όπως αυτά που φοράει ο Messi, ζυγίζουν λιγότερο από 100 γραμμάρια. Αυτό κάνει τους παίκτες πιο γρήγορους, βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιώνει την αντοχή τους. Τα ultra-light αθλητικά παπούτσια του σήμερα είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά, επειδή πλέον δεν ράβονται, αλλά κατασκευάζονται από προηγμένα υλικά, τα οποία συγκρατούνται μεταξύ τους με συγκολλητικά υψηλής απόδοσης.

    Η Henkel είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων για συγκολλητικά εξαιρετικής ποιότητας προς τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικών ειδών παγκοσμίως. Οι γλώσσες των παπουτσιών, οι οπές για τα κορδόνια, τα προστατευτικά καλύματα δακτύλων, οι ενισχύσεις για τη φτέρνα και διάφορα άλλα ένθετα αφρώδη υλικά, στις μέρες μας, είναι όλα κολλημένα το καθένα στη θέση του. Οι σόλες επίσης αποτελούνται από διάφορα μέρη που το καθένα πρέπει να ενωθεί με το πάνω μέρος του παπουτσιού. Και στην περίπτωση αυτή απαιτούνται συγκολλητικά υψηλής απόδοσης. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Henkel είναι μία κόλλα πολυουρεθάνης που συνδέει σταθερά τη σόλα με το πάνω μέρος του παπουτσιού, χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα κόλλας. Για τους κατασκευαστές αυτό σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση και βελτίωση της βιωσιμότητας της παραγωγής.

    Ακόμα, οι μπάλες υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου είδους διοργανώσεις δεν κατασκευάζονται πλέον από δέρμα. Έχει αντικατασταθεί από προηγμένα πλαστικά και οι τεχνικές ραφής με βελόνα και κλωστή αποτελούν πλέον παρελθόν. Τα κομμάτια είναι απλά συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η ανευ ραφών επιφάνεια που παράγεται δίνει στη μπάλα τη μέγιστη αντοχή στη φθορά, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά πτήσης της και μειώνει την απορρόφηση νερού κατά τις βροχερές μέρες.

    Για όλους τους παραπάνω λόγους το Παγκόσμιο Κύπελλο φέτος πραγματοποιείται με τους καλύτερους τεχνικούς όρους. Από πίσω κρύβονται οι αφανείς ήρωες των συγκολλητικών της Henkel, όπως και πίσω από τις περισσότερες καινοτομίες, καθώς η Henkel είναι ηγέτης στον τομέα των συγκολλητικών τεχνολογιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles