12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε τον Henry Cavill να φτιάχνει το δικό του “τούμπανο” Σούπερ(ΜΑΝ) PC!

    Τον αγαπημένο ηθοποιό Henry Cavill όλοι τον γνωρίζουμε τόσο από το ρόλο του ως Superman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, αλλά και ως Geralt στην πετυχημένη σειρά The Witcher. Ο Βρετανός ηθοποιός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που τρέφει στην geek και gaming κουλτούρα, καθώς στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει να ασχολείται με μινιατούρες του Warhammer, να παίζει video games και να κτίζει… υπερτούμπανα PC στον ελεύθερο χρόνο του!

    O Cavill πρόσφατα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του να δημιουργείς το δικό σου PC με τα εκατομμύρια των fans του, δείχνωντας βήμα – βήμα το κτίσιμο ενός… πανίσχυρου συστήματος, το οποίο (καλά το φανταστήκατε) φέρει πάνω του τα πιο epic hardware parts που κυκλοφορούν στην αγορά. Οπως θα διαπιστώσετε και από το video που ακολουθεί, ο Cavill δίνει μεγάλη προσοχή ακόμη και στην πιο παραμικρή λεπτομέρεια, τοποθετώντας τη CPU και τα υπόλοιπα εξαρτήματα, ενώ μάλιστα στο τέλος διαπιστώνει ότι κάτι έχει παέι… στραβά, βάζοντας αντίθετα ένα από τα κομμάτια του PC (εντάξει αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες). Εντάξει, πολύ απλά δε γίνεται αν μην τον συμπαθήσεις αυτό τον ξεχωριστό τύπο… Δείτε και το video που ακολουθεί για να δείτε την εκπληκτική του προσπάθεια… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles