19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Από σήμερα όλοι οι gamers μπορούν να μπουν στην open beta του επικού Heroes of the Storm!

    Το επόμενο μεγάλο project της Blizzard ακούει στο όνομα Heroes of the Storm και πρόκειται για την προσπάθεια της εταιρείας των World of Warcraft, Diablo και Starcraft να αποσπάσει μερίδιο από την τεράστια πίτα των MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) games, όπου εκεί κυριαρχούν η Riot με το League of Legends και η Valve με το DotA 2. Το εν λόγω project είναι από τα πιο φιλόδοξα και όπως γνωρίζουμε το Heroes of the Storm θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.

    Heroes of the Storm (Large)

    Από σήμερα το παιχνίδι έχει εισέλθει σε φάση open beta, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να λιώσετε με αυτό ελεύθερα! Το Heroes of the Storm περνάει σε open beta phase ύστερα από μία μεγάλη περίοδο που  ήταν σε closed alpha και closed beta και σε αυτό μπορούσαν να λάβουν μέρος μόνο όσοι gamers είχαν τα απαραίτητα keys. Η open beta θα κρατήσει περίπου για δύο εβδομάδες (μέχρι τις 2 Ιουνίου), αν και ως είθισται η Blizzard θα εξακολουθήσει να δουλεύει πάνω στον περαιτέρω εμπλουτισμό του content (με νέους χάρτες και ήρωες) και στην εξισορρόπηση του gameplay. Οι υπεύθυνοι της Blizzard πιστεύουν ότι τα μεγάλα ατού του Heroes of the Storm βρίσκονται στη ταχύτητα, στη φρεσκάδα αλλά και στο πιο απλουστευμένο fast-paced gameplay, με τα gaming sessions του MOBA της Blizzard να μην ξεπερνούν σε χρονική διάρκεια τα 15 με 20 λεπτά. Το μόνο που απαιτείται είναι ενεργός account στο Battle.net, για αυτό μην χρονοτριβείτε, κατεβάστε το παιχνίδι και γνωρίστε από κοντά το νέο φανταστικό κόσμο της Blizzard!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles