21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Hidden Radio Speaker: Δοκιμάζουμε ένα από τα πιο σέξι ηχεία – ραδιόφωνα που κυκλοφορούν

    Είναι από αυτά τα πράγματα που βλέπεις, αγγίζεις και το μυαλό σου σκέφτεται βρώμικα. Όχι για κανένα τεχνικό λόγο, αλλά για τη διαστροφή του σχεδιαστή που θέλει να σε βάλει να το «στρίψεις» για να σηκωθεί απαλά και να μπορέσεις να ακούσεις. Ακόμα και να το γράφεις είναι κάπως…

    Μιλάμε για το Hidden Radio Speaker, ένα ηχείο και  Ραδιόφωνο που είδαμε στο mybanana.com και πάθαμε. Γιατί; Είναι το σχήμα του που είναι απολαυστικά minimal, οπουδήποτε κι αν αποφασίσαμε να το τοποθετήσουμε. Στο γραφείο, πάνω στη βιβλιοθήκη, στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ, ανάμεσα στα κεριά και τα ποτήρια κρασί.

    Το Hidden Radio Speaker ανοίγει με μία απλή κίνηση των δακτύλων. Aποκαλύπτεται, ενεργοποιείται και προσφέρει υψηλής πιστότητας ήχο σε όλο τον χώρο, εξαιτίας του σχεδιασμού του. Εσείς επιλέγετε τι θα ακούσετε, εφόσον μπορεί να παίξει σαν stand alone FM radio, αλλά και σαν ηχείο συνδεδεμένο, είτε με την κινητή σας συσκευή μέσω Bluetooth, είτε με υπολογιστή και laptop μέσω καλωδίου. Και εξηγούμε… πάντα βρώμικα.

    Στάση 1η:

    Συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας με αυτό το καλώδιο, αναπαράγει την μουσική σας σε ένταση μέχρι και 90db.

    Στάση 2η:

    Συνδεδεμένο με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει Blue tooth, επιτέλους μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και να μην υπολείπεστε σε ήχο και εφέ.

    Στάση 3η:

    Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, σε γραφείο, σπίτι, βόλτα, πλατεία ή εξοχικό (όσοι διαθέτετε ακόμα και το επισκέπτεστε) ακούτε ραδιόφωνο. Κι αν βρίσκεστε σε κάποιο σημείο που δεν έχει καλό σήμα, μπορείτε να συνδέσετε το μικρό, κομψό καλώδιο της κεραίας και να ακούτε τον αγαπημένο σας σταθμό σε εμβέλεια.

    Η μπαταρία του σας εξασφαλίζει 15 ώρες συνεχούς χρήσης και όταν «τελειώσει» την φορτίζετε κανονικά μέσω microUSB για ακόμα 15 ώρες ήχου.

    Τεχνικά δεν έχουμε να σας πούμε τίποτε παραπάνω από το γεγονός ότι είναι αφοπλιστικά απλό. Αυτό ήταν και το concept του όταν -πριν 4 μήνες περίπου, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Kickstarter. Ένας απλός μηχανισμός, ένα κομψό μηχάνημα, συγκεκριμένες χρήσεις και minimal αισθητική. Από κάτι τέτοια απλά πράγματα ξεκινούν και οι φαντασιώσεις άλλωστε, έτσι δεν είναι;

    Το Hidden Radio Speaker θα το βρείτε στο MyBanana.com στις 118 λίρες Αγγλίας, ήτοι περίπου 145 ευρώ και σε τρία χρώματα – white, silver & graphite. Μην προβληματίζεστε για παραδόσεις στην Ελλάδα. Πραγματοποιούνται μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σας!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles