18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Jacket υψηλής τεχνολογίας με τη σφραγίδα του Tommy Hilfiger!

    Τα wearable high-tech gadgets αδιαμφισβήτητα αποτελούν το μεγάλο στοίχημα της βιομηχανίας, καθώς αναμφίβολα πρόκειται για έναν κλάδο που το τελευταίο χρονικό διάστημα γνωρίζει μεγάλη άνθηση. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο τομέα έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται και εταιρείες από τον κόσμο της μόδας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο οίκος μόδας Tommy Hilfiger, ο οποίος παρουσίασε ένα high-tech jacket, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν όλοι οι φανατικοί φίλοι των wearable gadgets!

    Tommy-Hilfigers-Solar-Powered-Jacket_2

    O οίκος Tommy Hilfiger δημιούργησε ένα jacket με ενσωματωμένα solar panels στην πλάτη του, τα οποία χρησιμεύουν για να συγκεντρώνουν την ηλιακή ενέργεια, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται για τη φόρτιση μίας μπαταρίας που βρίσκεται μέσα στη μπροστινή τσέπη του jacket. Από εκεί υπάρχουν 2 USB υποδοχές που επιτρέπουν την ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του ιδιαίτερου αυτού ρούχου, εάν γεμίσει κανονικά η μπαταρία του, τότε μπορεί να φορτίσει μία τυπική συσκευή με χωρητκότητα στα 1500mAh μέχρι 4 φορές.

    Tommy-Hilfigers-Solar-Powered-Jacket_1

    To υψηλής τεχνολογίας jacket από τον Tommy Hilfiger σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων της wearable τεχνολογίας, αν και όσοι θελήσουν να το αποκτήσουν θα πρέπει πρώτα να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καταβάλλοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 599 δολαρίων. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι τα έσοδα από την αγορά του πηγαίνουν προς όφελος του μη κυβερνητικού οργανισμού Fresh Air Fund.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles