19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hint! Hint! Ιδού το Android 4.3 για Nexus 4 που έρχεται σύντομα

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Jeff Williams δημοσίευσε στο προφίλ του στο Google+ ένα screenshot από το Nexus 4 που αγόρασε πρόσφατα και ισχυρίζεται ότι διαθέτει τη νέα έκδοση του Android 4.3 (η οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα). Σύμφωνα με την ιστορία του, αγόρασε το smartphone από κάποιον εργαζόμενο της Google, μέσω αγγελίας στο Craigslist, και αυτό εξηγεί την ενημερωμένη version του Android…

    Android 43 Nexus 4

    Αν και στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ψέματα και ότι ο Williams δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας “hoaxer”, στη συνέχεια, κάποιοι τον προσκάλεσαν στο κανάλι #Android43 του IRC, όπου διαπιστώθηκε τελικά ότι η ιστορία του είναι αληθινή. Το Nexus 4 που διέθετε είχε, όντως, το Android 4.3 με build number JWR66N. Κάποιοι, μάλιστα, κατάφεραν να περάσουν στα κινητά τους, αλλά και να ανεβάσουν online διάφορα APKs από αυτό για όσους ενδιαφέρονται (φυσικά πάντα με δική τους ευθύνη, οπότε τα σχετικά links θα τα αναζητήσετε στις πηγές μας).

    Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι το Android 4.3 θα ανακοινωθεί (επιτέλους) στις 24 Ιουλίου και εμείς ευχόμαστε ως κάτοχοι Nexus 4 να το έχουμε πολύ σύντομα επίσημα στη συσκευή μας!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles