22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    hive: Η εταιρεία ενοικίασης escooters μειώνει οικειοθελώς τη μέγιστη ταχύτητα στα 20 χλμ. και εξετάζει εφαρμογή geo-fencing

    Η εταιρεία hive, μέλος της Daimler, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της τόνισε ότι έχει στόχο, σε κάθε πόλη που δραστηριοποιείται, να σέβεται τον δημόσιο χώρο, την ασφάλεια και τις ανάγκες των πολιτών για γρήγορη, αποτελεσματική και οικολογική μετακίνηση.

    hive

    Σε αυτό το πλαίσιο, η hive, οικειοθελώς και έπειτα σε συνεννόηση με ειδικούς, μειώνει την μέγιστη ταχύτητα από τα 25km στα 20km και θα συνεργαστεί με τον Δήμο Αθηναίων για τους βέλτιστους τρόπους ελεγχόμενης πρόσβασης και στάθμευσης, σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με εφαρμογή geo-fencing.

    Ο Country Manager Greece της hive, κ. Παύλος Βλασόπουλος, δήλωσε: «Για εμάς στην hive δεν νοείται τίποτα ως σημαντικότερο από τη δημόσια ασφάλεια (Public Safety) και γενικότερα τον σεβασμό των πεζών στην πόλη. Για αυτό, πιστοί στις αρχές μας, προβαίνουμε σε μια κίνηση που έχει στόχο να καταδείξει ότι αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις Αρχές. Ήρθαμε στην Αθήνα για να μείνουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να καταδείξουμε ότι η εμπειρία του χρήστη (customer experience) συμβαδίζει με τον σεβασμό στους πεζούς και αυτούς που δεν τα χρησιμοποιούν (non users)».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles