21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα H&M tweetάρουν «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα!»

    Μήπως τα καταστήματα ρούχων H&M επισύναψαν συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΟΚ για να ντύνουν παίκτες και προπονητές; Όχι, δε συνέβη ποτέ αυτό. Και πώς τότε ο Twitter λογαριασμός H&M United Kingdom έφτασε να tweetάρει «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα!»;

    twitter paok

    Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Twitter χρήστης αποφάσισε να συνδεθεί με το λογαριασμό του και αντί αυτού, είδε πως είχε συνδεθεί με το λογαριασμό H&M United Kingdom. Μπορούσε να δημιουργήσει tweets, να σβήσει tweets, να αλλάξει τις ρυθμίσεις, ακόμη και να διαγράψει το λογαριασμό, αν το επιθυμούσε.

    twitter h&m paok

    Αμέσως μόλις ο χρήστης κατάλαβε τι συνέβη, δημιούργησε τα δύο εξής tweets: «Πώς συμβαίνει αυτό @twitter;» και «Δεν έχω ιδέα πώς συμβαίνει αυτό. Άνοιξα το Twitter στον browser μου και με σύνδεσε ως HMunited kingdom.».

    Απάντηση μάλλον δεν πήρε ποτέ από το Twitter και καθώς οι πραγματικοί διαχειριστές του λογαριασμού θα ανακτούσαν ανά πάσα στιγμή το λογαριασμό, ο Έλληνας χρήστης του Twitter, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, είπε να στείλει το δικό του μήνυμα στους 113.000 followers των H&M: «Nikola, Sviro, Mixali auto gia esas!!! O PAOK panw apo ola!».

    twitter h&m paok

    Το fail περιστατικό αυτό θα μείνει στην ιστορία του Twitter, καθώς κανείς δε γνωρίζει πώς ο Έλληνας χρήστης κατάφερε να πάρει στον έλεγχο του το λογαριασμό των H&M. Επίσημη απάντηση από το Twitter για το θέμα δεν υπάρχει και όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα πρωτοφανές σφάλμα (bug) της υπηρεσίας.

    Όπως και να ‘χει, εμείς γελάσαμε πολύ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles