12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν στο Salem (trailer)

    Οι μάγισσες επιστρέφουν! Και φυσικά με τον όρο μάγισσες εννοούμε τις αδερφές Sanderson, τις 3 iconic κακές από την κλασική spooky κωμωδία του 1993 Hocus Pocus.

    Το πρώτο teaser για το επερχόμενο sequel δείχνει τις αδερφές να φτάνουν στο Salem, συνοδευόμενες από δύο κορίτσια στην εφηβεία, βάζοντας μπρος ένα σκοτεινό τελετουργικό που ενεργοποιεί μαγικές δυνάμεις. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι μοναδικές Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy.

    Το original Hocus Pocus αποτελεί πλέον ένα Halloween classic. Οι Sam Richardson, Doug Jones και Hannah Waddingham προστέθηκαν στο cast, μαζί με τους Whitney Peak, Belissa Escobedo και Lilia Buckingham. Το sequel έχει σκηνοθετηθεί από την Anne Fletcher (The Proposal) και θα βγει στο Disney Plus στις 30 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε το επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του Westworld

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles