15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Hodor Android Keyboard. Κι όμως κάποιος το δημιούργησε!

    “Η συντομία είναι η ψυχή του πνευματώδους λόγου” σύμφωνα με τον Σαίξπηρ και ο λατρεμένος Hodor, ο ευγενικός γίγαντας του Game of Thrones, έχει τον… δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να δηλώσει την “πίστη” του σε αυτή τη θεωρία. Εκφράζει τα πάντα μόνο με το όνομά του και αυτό τον έχει κάνει τόσο συμπαθή, όσο και πρωταγωνιστή σε άπειρα memes στο Internet. Τώρα, φαίνεται πως αποκτά και το δικό του… πληκτρολόγιο για Android, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς, ώστε να εκφράζεστε ακριβώς σαν εκείνον.

    hodor android keyboard

    Το Hodor Android Keyboard είναι το απλούστερο που έχουμε δει ποτέ, καθώς δεν περιλαμβάνει τίποτα άλλο παρά μόνο ένα… Hodor button για να εκφραστείτε με τον τρόπο που μόνο ο Hodor γνωρίζει. Τα κακά νέα είναι ότι θα σας κοστίσει 0.73 ευρώ, ωστόσο είναι κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχετε δει και αυτό οφείλετε να το ομολογήσετε, ειδικά αν είστε φαν του Game of Thrones, του Hodor και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του.

    Extra bonus, όπως λέει ο δημιουργός του, το ότι, αν το password σας είναι Hodor, είναι ο… ταχύτερος τρόπος για να το πληκτρολογήσετε. Λίγο το έχετε;

    Hodor! Hodor! Hodor!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles