15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Holidays are coming! Μαγευτικό ταξίδι στον αστερισμό των Samsung Galaxy!

    Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και στο μυαλό όλων μας αποτυπώνονται πάντοτε οι ομορφότερες και πιο μαγικές εικόνες… Οι ξεχωριστές στιγμές στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το στολισμένο δέντρο με τα πολύχρωμα λαμπιόνια που τρεμοπαίζουν, το άνοιγμα των δώρων αλλά και οι μοναδικές βόλτες στη στολισμένη και λαμπερή πόλη, αποδεικνύουν κάθε χρονιά γιατί η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, όπου όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Φυσικά, η εκπληκτική τεχνολογία της Samsung μπορεί να χαρίσει μεγάλη λάμψη και στις φετινές γιορτές, καθώς μέσα από το οικοσύστημα «Samsung Galaxy», αναδεικνύεται το ταλέντο και η δημιουργικότητα, υπενθυμίζοντας μας στις φετινές γιορτές ότι τα πάντα είναι πιθανά φτάνει να το… πιστέψουμε!

    Swipe to… happiness!

    Γιορτές όμως δεν σημαίνουν μόνο ζεστασιά και θαλπωρή, αλλά και χαρούμενες αναμνήσεις. Και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις από το να προσφέρετε μοναδικά δώρα σε όλους όσους αγαπάτε. Αναμφίβολα, ήδη θα γνωρίζετε ότι στη σημερινή digital εποχή οι επιλογές είναι πραγματικά ανεξάντλητες, όμως τίποτα δεν μπορεί να χαρίσει τον ξεχωριστό χαρακτήρα ενός high-tech δώρου που φέρει την υπογραφή της Samsung.

    Εάν γνωρίζετε ότι στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σας αρέσει να βρίσκεται πάντοτε «μπροστά» από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τότε ένα foldable από τη Samsung αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για δώρο φέτος τα Χριστούγεννα. Ξεκινώντας πρώτα με το Galaxy Z Flip4, το εντυπωσιακά elegant αναδιπλούμενο. Με compact διαστάσεις που το κάνουν να χωράει ακόμη και σε ένα… μικρό τσαντάκι ή την μπροστινή τσέπη των jeans σας, το Galaxy Z Flip4 διακρίνεται για τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει η εξωτερική του οθόνη. Στην εκπληκτική Cover Screen των 1.9 ιντσών (ποιότητας Super AMOLED), η Samsung φρόντισε στη νέα έκδοση του δημοφιλούς foldable να προσθέσει περισσότερα shortcuts!* Με μια απλή κίνηση ο χρήστης του μπορεί να ενεργοποιήσει μια σειρά από λειτουργίες (όπως για παράδειγμα είναι ο φακός, το WiFi, το Bluetooth, το Airplane Mode κ.ά.), ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ορίσει μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμα widgets, τα οποία θα κάνουν τη ζωή του εύκολη, άνετη και συναρπαστική, δίχως να χρειάζεται να ξεδιπλώσει το smartphone του.

    Σε περίπτωση που το profile του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας είναι ενός… “workaholic” που φροντίζει έτσι ώστε τα πάντα να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι στην επαγγελματική καθημερινότητα του, ενώ παράλληλα αποζητά και μια συσκευή για ψυχαγωγία, τότε ένα Galaxy Z Fold4 θα γίνει ένας εξαιρετικός high-tech σύντροφος. Αποτελώντας ένα ισχυρό «πολυεργαλείο» που κάνει να φαίνεται «παιχνιδάκι» ακόμη και ένα δύσκολο multi-tasking πρόβλημα, το premium foldable της Samsung έχει όλο το «πακέτο», πρόκειται για ένα εντυπωσικό Xmas δώρο.

    Και επειδή πάντοτε, το «κλασικό» έχει σίγουρα άλλη… αξία, πως θα σας φαινόταν η ιδέα τα φετινά Χριστούγεννα να δωρίζατε ένα smartphone που ανήκει στην οικογένεια συσκευών των Galaxy S22. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο όμορφη στιγμή από το να αποτυπώνετε τις πιο χαρούμενες χριστουγεννιάτικες στιγμές στην στολισμένη πόλη ή το λαμπερό πάρτι της Πρωτοχρονιάς με το wow camera setup που φέρει ένα Galaxy S22. Φυσικά, ένα Galaxy S22 είναι πολλά παραπάνω από τις κορυφαίες φωτογραφίες που προσφέρει, καθώς πρόκειται για ένα “State-of-the-Art” smartphone που είναι σχεδιασμένο για να μην το αποχωρίζεστε… ποτέ! Ένα «πολυεργαλείο» που θα κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αισθάνονται ότι είναι… «Παραμονή Χριστούγεννων» κάθε μέρα!

    Swipe to… Joy!

    Φυσικά οι επιλογές που σας προσφέρει το πλούσιο οικοσύστημα συσκευών της Samsung δεν σταματούν εδώ, καθώς ένα δώρο που σίγουρα θα το εκτιμήσουν μικροί και… μεγάλοι είναι ένα tablet της οικογένειας  Galaxy Tab S8. Η δημιουργικότητα περνάει σε μια νέα διάσταση με το Galaxy Tab S8, ένα tablet που έχει τα στοιχεία για ένα απολαυστικό «ταξίδι» έκφρασης και δημιουργίας. Τo Galaxy Tab S8 είναι το tablet που ενσωματώνει την «δίψα» μας για τεχνολογία, δίνοντας πνοή σε εργασία και διασκέδαση! Μάλιστα, εάν συνδυαστεί με το πενάκι S Pen, τότε το Galaxy Tab S8 μεταμορφώνεται σε ένα σύντροφο που δεν γίνεται να το αποχωριστείς με τίποτα!

    Σε περίπτωση που το πρόσωπο που προορίζετε το φετινό χριστουγεννιάτικο δώρο σας, λατρεύει την ευεξία και την φιλοσοφία του well-being και κάνει τα πάντα για να παραμένει fit και active, τότε πιστεύουμε ότι ένα smartwatch που ανήκει στην οικογένεια των Galaxy Watch5 αποτελεί…μια εκπληκτική επιλογή»! Φορώντας ένα Galaxy Watch5 στον καρπό του, κάθε χρήστης μπορεί να πετύχει μια ολιστική προσέγγιση στην καθημερινότητά του, έτσι ώστε να παραμένει πάντοτε σε φόρμα (καίγοντας μάλιστα και πιο εύκολα και τις έξτρα θερμίδες των γιορτών).

    Και επειδή τα TWS ακουστικά συνήθως ταιριάζουν με ένα high-tech smartwatch όπως το Galaxy Watch5, ο συνδυασμός του smartwatch της Samsung με τα Galaxy Buds2 Pro (αλλά και με τα smartphones που ανήκουν στο οικοσύστημα του κορεατικού κολοσσού της τεχνολογίας) είναι εντυπωσιακός! Με εργονομικό σχεδιασμό που σε κάνουν να τα φοράς ξεκούραστα 24/7, Audio drivers που χαρίζουν απίθανη crystal-clear ηχητική ποιότητα και δυνατότητα για ησυχία με την ύπαρξη της ANC τεχνολογίας, με τα Galaxy Buds2 Pro είναι βέβαιο ότι ο τυχερός που θα τα φοράει, θα ακούει ασταμάτητα χριστουγεννιάτικα tunes.

    Swipe to… Happy Xmas and a Happy New Year!  

    Όλα τα παραπάνω δώρα μπορούν να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω του οικοσυστήματος της Samsung, καθώς με τη δυνατότητα για Quick Share**, όλα τα data μεταφέρονται εύκολα και απλά, χωρίς πρόβλημα! Στα φετινά Χριστούγεννα, το οικοσύστημα της Samsung θα γίνει η αφετηρία για χαρούμενες γιορτές και “positive” vibes. Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών ή e-store και κάντε τα Xmas δώρα που θα μείνουν σε όλους αξέχαστα!

    *****

    * Σε σύγκριση με προηγούμενο Galaxy foldable.

    ** Για να στείλετε ή να λάβετε αρχεία με τo Quick Share, τόσο η συσκευή αποστολής όσο και η συσκευή λήψης πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει το Wi-Fi και τη λειτουργία Quick Share. Η λειτουργία Quick Share είναι διαθέσιμη σε smartphones και tablets Samsung Galaxy με λειτουργικό σύστημα Android OS έκδοση 10.0(Q) και One UI 2.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. Οι συσκευές Galaxy που λαμβάνουν πρέπει να υποστηρίζουν Wi-Fi Direct ή Wi-Fi Aware. Η ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις προδιαγραφές συνδεσιμότητας Wi-Fi της συσκευής, τη διαθεσιμότητα της εμπειρίας πολλαπλών συσκευών και το περιβάλλον δικτύου.

    Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/

    [Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.]

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles